Fabregas izgubio opkladu, ali je pronašao način da njegova bude zadnja
EPA

Zanimljiva anegdota

Fabregas izgubio opkladu, ali je pronašao način da njegova bude zadnja

Mladi poljski golman Marcin Bulka ispričao je zanimljivu anegdotu o Cescu Fabregasu.

Bulka je imao priliku sarađivati sa Fabregasom u Chelseaju, gdje je od 2016. do 2019. godine igrao za mlađe selekcije, a u razgovoru za Foot Truck otkrio je zanimljive detalje o njemu.

Tako se na jednom treningu Fabregas kladio sa saigračem u - Range Rover.

"Jednom je na treningu rekao golmanu: 'Ako mi obraniš penal dat ću ti jedan od moja dva automobila sutra. Nije obranio. Ali sljedeći put je imao istu okladu s Willyjem Caballerom", ispričao je Bulka, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Rekao mu je: 'Ako mi obraniš penal, kupit ću ti Range Rovera'. Willy mu je obranio. Sljedeći dan na parkingu je bio Range Rover, vjerojatno iz 90-ih. Svi prozori su bili razbijeni, vrata su otpadala, zrcala nije bilo... Tada je Cesc rekao Willyju: Evo, ovo je tvoj Range Rover."

U međuvremenu Bulka je Chelsea zamijenio s PSG-om u kojem je trenutno treći golman. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi