Za Fabregasa jedan igrač je sigurno u TOP 3 na svijetu

Oduševio ga svojim igrama

Za Fabregasa jedan igrač je sigurno u TOP 3 na svijetu

E. Čaušević

Bivši fudbaler Chelseaja, Cesc Fabregas, ne igra ove sezone s Monacom u Ligi prvaka.

Fabregas pored TV ekrana uživa u utakmicama Lige prvaka, a večeras se odlučio oglasiti na Twitteru. Španac je poručio da je za njega igrač Liverpoola, Sadio Mane, među TOP 3 najboljih igrača svijeta.

Mane nije bio u FIFA-inom užem izboru za igrača svijeta iako je prošle sezone briljirao u dresu Redsa. Očito je i Fabregas želio skrenuti pažnju da je Mane jednostavno morao biti u TOP 3.

"Mane je za mene u TOP 3 najboljih igrača svijeta i tu je već neko vrijeme. Zaista vrhunski nivo", napisao je Fabregas na Twitteru.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi