Fabregas: Moramo preuzeti odgovornost za loše rezultate

Fudbaleri Chelseaja daju podršku Mourinhu

Fabregas: Moramo preuzeti odgovornost za loše rezultate

Endin Čaušević

Fudbaler Chelseaja Cesc Fabregas izjavio je da igrači kluba moraju preuzeti odgovornost za loše rezultate.

Londonska ekipa sinoć je doživjela novi poraz u engleskoj Premier ligi, a bolji od Plavaca bio je Leicester. Menadžer Jose Mourinho nakon utakmice kazao je da su ga neki igrači izdali na terenu, te da i oni moraju preuzeti odgovornost za loše rezultate.

Fabregas je priznao da je Mourinho u pravu, te da nije jedini krivac za očajnu rezultatsku seriju aktuelnog prvaka engleske Premier lige.

"Moramo preuzeti svoju odgovornost. Ako si veliki igrč i ako si puno plaćen moraš to dokazati u svakoj utakmici. Ne kažem da ne možemo imati nekad lošu sezonu ili utakmicu, ali uvijek moramo poštovati ono što nam trener kaže", rekao je Fabregas.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Španski fudbaler u dosadašnjem dijelu Premier lige odigrao je 14 utakmica i još uvijek se nije upisao u listru strijelaca.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.