Mourinho kao navijen: Želim ostati, ne želim ići

Još jednom ponovio svoje želje

Mourinho kao navijen: Želim ostati, ne želim ići

Chelsea je sinoć doživio novi poraz u Premiershipu, a ovog puta je od kluba iz Londona bila bolja ekipa Leicestera.

Plavci se sada nalaze samo bod iznad opasne zone i trenutno izgleda da će se branilac titule boriti za opstanak do kraja sezone.

Ipak, njihov trener Jose Mourinho ne želi dati ostavku. Od početka sezone je, nakon svakog kiksa Chelsea, ponavljao da želi ostati na klupi. Isto je i to u nekoliko navrata uradio i nakon meča protiv Leicestera. 

"Ovo je veliki izazov za mene. Želim da ostanem u klubu, želim ostati. Nadam se da i Abramovič i Uprava to žele, jer ja zaista želim ostati", poručio je Mourinho. 

Specijalni je nekoliko puta ponovio da želi ostati, a sve izgleda kao da će zamoliti Abramoviča da ga ne otpusti...

Njegov Chelsea sljedeći meč u Premier ligi igra protiv Sunderlanda u subotu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.