Fabregas: Mourinho je bolji od Wengera i Guardiole

Šta će reći navijači Arsenala?

Fabregas: Mourinho je bolji od Wengera i Guardiole

Cesc Fabregas je u svojoj bogatoj karijeri surađivao sa najboljim svjetskim stručnjacima, a trenutno je pod vodstvom Josea Mourinha, za kojeg ima izuzetno visoko mišljenje.

"Mourinho jednostavno voli da pobjeđuje. Ne kažem da drugi menadžeri ne vole, ali Mourinho ima nešto posebno što ga stavlja ispred ostalih stručnjaka s kojim sam radio. On insistira na pobjedničkom mentaitetu na svakom treningu i utakmici i sad mi je jasno otkud mu toliki osvojeni trofeji u karijeri", rekao je Fabregas i dodao:

"On zna izvući maksimum iz svakog pojedinca, a to je ono što menadžer treba raditi. Zna motivisati igrača kao niko! Mourinho radi fantastičan posao i najbolji je menadžer s kojim sam radio. On je rođeni pobjednik".

Fabregas se nakon osam sezona provedenih u Arsenalu napokon okitio titulom prvaka Engleske, i to u prvoj sezoni u Chelseaju.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.