Mourinho želi napadača Liverpoola

Lambert u Chelseaju?

Mourinho želi napadača Liverpoola

Midhat Šljivak

Ako Didier Drogba napusti Chelsea na kraju sezone, menadžer Plavaca Jose Mourinho već ima rješenje za napadača s klupe...

Engleski mediji tvrde da Mourinho u svojim redovima želi vidjeti napadača Liverpoola Rickieja Lamberta.

Lambert je početkom sezone stigao iz Southamptona u Liverpool. Međutim, na Anfieldu se nije naigrao, te će vjerovatno nakon samo jedne sezone napustiti klub.

Spremno njegov odlazak čekaju u Chelseaju. Pokušaće angažovati iskusnog napadača, koji bi umjesto Drogbe imao ulogu rezervnog napadača u narednoj sezoni.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Lambert je ove sezone postigao dva pogotka u 22 nastupa u Premier ligi.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti