Fabregas: Odluka je možda donesena prerano

Da li je upravu?

Fabregas: Odluka je možda donesena prerano

S. Mlaćo

U Francuskoj su već ranije donijeli odluku u tome da prekinu sve sportske događaje do septembra.

Time su i sezone u nogometu okončane, a titula u Ligi 1 otišla je u ruke PSG-a.

Mnogi su komentarisali ovu odluku, a mišljenja su naravno podjeljena. Jedni smatraju da je odluka ispravna, dok su drugi mišljenja da je donesena brzopleta te da klubovi gube jako mnogo, prije svega na finansijskom planu.

"To je velika odluka i shvatam zbog čega je tako odlučeno. Možda je prerano donijeta, s obzirom da sve velike lige ipak pokušavaju da nastave sa takmičenjima", kazao je člana Monaka Cesc Fabregas.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Cesc Fabregas je oduševio javnost jer je na svoj zahtjev tražio da mu Monaco smanji platu za 30% kako niko od uposlenika ne bi dobio otkaz.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije