Fabregas se kaje? Poručio da nema ništa protiv povratka u Arsenal

Promijenio ploču još jednom

Fabregas se kaje? Poručio da nema ništa protiv povratka u Arsenal

Endin Čaušević

Španski fudbaler Cesc Fabregas dao je intervju za uglednu Marcu u kojem je ponovo pričao o dešavanjima od prije nekoliko godina kada je iz Barcelone prešao u Chelsea.

Fabregas je tada odlučio da napusti Barcelonu jer nije bio zadovojlan minutažom, a vjerovalo se da će se vratiti u Arsenal gdje je i počeo profesionalnu karijeru. Međutim, ovaj veznjak na kraju je završio u Chelseaju iako je ranije izjavljivao da nikada u životu ne bi mogao igrati za taj klub.

Ova tema ponovo se našla u centru pažnje nakon što je Fabregas dao intervju za Marcu. On je sada ponovo promijenio priču, te je poručio da ne bi imao ništa protiv da se jednog dana vrati u Arsenal i da će ovaj klub zauvijek biti u njegovom srcu.

"Arsenal će uvijek biti u mom srcu i nikada neću zaboraviti ono što sam doživio igrajući za taj klub. Pa, ako se pruži neka šansa naravno da bih se vratio tamo. Nikad se ne zna. U tom klubu sam proživio najljepše trenutke svoje karijere i to nikada neću zaoraviti", rekao je Fabregas.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mesut10
Ima li neki fudbaler da je rekao nešto ružno o Arsenalu nakon odlaska? Nema. Svi su otišli za parama i sad se kaju. Arsenal je preživio bez takvih i ne trebaju nam nazad!
21 5
vialli
i jesi za arsenala
11 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi