Sve zbog jednog čovjeka: Za klub koji stiče planetarnu popularnost od danas navija i Fabrizio Romano

Već je stavio šal oko vrata

Sve zbog jednog čovjeka: Za klub koji stiče planetarnu popularnost od danas navija i Fabrizio Romano

Admin Čaušević

Fabrizio Romano je vjerovatno najpoznatija ličnost iz svijeta fudbala, a da nije trener ili fudbaler. Milioni ljubitelja fudbala svakodnevno sa dosta nestrpljenja iščekkuju njegove vijesti o nekom transferu koji će se ubrzo desiti. 

Romano je italijanski novinar koji je slavu stekao svojim objavama na društvenim mrežama vezano za transfere čija će realizacije uslijediti.

Čuvena je njegova fraza "here we go...", kojom poručuje da će neki posao vrlo biti završen, a nakon toga i ozvaničen.

Posljednjih sedmica jedan klub je stekao veliku popularnost, a izgleda da je postao i drag čuvenom transfer guruu.

Naime, Romano je danas fotografisan kako oko vrata nosi dres ni manje ni više nego šal saudijskog kluba Al-Nassr.

Oglasi

Kao što je poznato Al-Nassr je bio "makovo zrno" na fudbalskoj sceni, ali je dovođenjem Cristiana Ronalda za kratko vrijeme skupio desetine miliona fanova, isključivo onih legendarnog Portugalca.

Ronaldo u nedjelju ima zvanični takmičarski debi za svoj novi klub, a susret sa tribina će pratiti i Romano.

Italijan je jedan od mnogobrojnih VIP posjetitelja na utakmici protiv El-Ettifaqa. Očigledno nije mogao odoljeti trenutku da se ne fotografiše sa šalom saudijskog kluba. 

Od ranije je poznato da Romano navija za Watford sve zbog famoznog preokreta protiv Leicester Cityja iz 2013. godine.

Tada je Leicester City promašio penal u 97. minuti, uslijedila je kontra koju je golom okončao Troy Deeney te je Watfordu donio prolazak dalje. 

Romano od tada i na poznatoj igri Football Menager redovno bira Watford kao svoj klub i stalno ima želju da ga učini najboljim na svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi