Poznati novinar glavni čovjek u timu iz Premiershipa?

Navijači su odmah krenuli sa komentarima

Poznati novinar glavni čovjek u timu iz Premiershipa?

Haris Zilić

Krenula je nova sezona u engleskom Premiershipu.

Ekipa koja bi ove sezone mogla biti potencijalno iznenađenje u engleskom fudbalu je tim Brightona.

Klubu  je prvi cilj opstanak, ali prošle sezone su pokazali da mogu itekako odigrati dobre duele pogotovo protiv velikana.

Međutim, pred početak sezone desila se zanimljiva situacija.

Na Wikipediji su ažurirane informacije za novu sezonu Birghtona, a zanimljivo da je greškom neko stavio da je poznati novinar Fabrizio Romano glavni čovjek kluba.

Opis nije dostupan.

Oglasi

Naravno odmah je ova ifnromacija izazvala dosta reakcija i proširila se društvenim mrežama.

Wikipedija je i ranije pravila slične lapsuse, tako da je i ovo jedna nenamjerna greška vjerovatno.

Fabrizio Romano je poznati italijanski novinar specijalista za fudbal i prvi u svijetu fudbala ima ekskluzivne informacije kada su u pitanju transferi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Među prvima je objavio ovo ljeto da je Marc Cuccurela novi član Chleseaja, a Španac je u London otišao upravo iz redova Brightona koji je na njegovom transferu zaradio 62 miliona eura.

U prvom kolu nove sezone Birghton u nedjelju 7. augusta ima teško gostovanje kod Manchester Uniteda, a utakmica počinje u 15 sati.

Top Komentari

MSOZ101
Fabrizio je prvi objavio vijest da je transfer Cucurelje u Chelsea gotova stvar te neke detalje ugovora i dokumenata koji će se potpisati naknadno. Brighton je kroz par sati objavio zvaničan stav kluba da Cucurelja nije prodan, Fabrizia su optužili da laže, a on je odgovorio tipa "vidjet ćemo ko laže". Navijači Chelsea ali i ostali podložni trolanju odmah su pokrenuli kampanju klub Brighton, vlasnik Fabrizio. Nakon 48 sati Cucurelja je predstavljen kao novi igrač Chelsea, što je samo podiglo nivo "trolanja".
1 0
f0restinho
Ovo je namjerna greska i trolanje, ko prati svu situaciju u fudbalu jasno mu je.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi