Fahrudin Kovač: Protiv TOŠK-a nastaviti seriju dobrih igara

Derbi se igra u Kaknju

Fahrudin Kovač: Protiv TOŠK-a nastaviti seriju dobrih igara

S. Mlaćo

Rudar će nove bodove tražiti sutra na svom terenu protiv TOŠK-a.

Kakanjci sjajno ide nakon nešto lošijeg otvaranja sezone, a sutra se nadaju novim bodovima.

Svakako da će jedna od glavnih opasnosti za goste prijetiti od Fahrudina Kovača.

"Početak prvenstva nije išao kako smo planirali. Ipak, nakon dva uzastopna poraza smo uz kvalitetnu analizu našeg štručnog štaba na čelu sa šefom Mehanovićem otklonili greške koje smo pravili i sigurno da se to vidi na rezultatima. Ostvarili smo u ligi četiri pobjede uz jednu neriješenu utakmicu i uz to smo u Kupu došli do osmine finala. Sigurno da u utakmicu protiv TOŠK-a ulazimo sa velikom dozom samopouzdanja. TOŠK je kvalitetna ekipa što potvrđuje i tabela. Međutim, uz pravi pristup vjerujem da ćemo upisati nova tri boda i nastaviti našu seriju", kazao je Kovač za SportSport.ba.

U kakanjskom prvoligašu se nadaju i dobroj posjeti navijača.

"Najbolji pokazatelj što se tiče navijača bila je utakmica u Travniku gdje bio veliki broj naših navijača koji su nam pružili podršku. Vjerujem da će u sljedećim utakmicama taj broj biti još veći, te se nadam da će to već biti sutra na utakmici protiv TOŠK-a".

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Postigao je dva pogotka do sada, no vjeruje da može biti i efikasniji.

"Što se tiče mojih igara mogu biti zadovoljan početkom sezone . Najvažnija stvar je što nisam imao problema sa povredama . Dao sam dva gola i uz to upisao dvije asistencije, nadam se da ću nastaviti sa dobrim igrama i na taj način pomoći klubu u ostvarivanju zacrtaniH ciljeva".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi