Falcao: Vratiću se jači nego ikad

Kolumbijac se oporavio od povrede

Falcao: Vratiću se jači nego ikad

Endin Čaušević

Napadač Chelseaja Radamel Falcao nakon mjesec dana pauze zbog povrede vratio se na treninge londonskog kluba.

Kolumbijac u Chelseaju igra na posudbi iz Monaca i do sada nije opravdao očekivanja. Falcao je mjesec dana bio van terena zbog povrede, ali se danas uspješno vratio treninzima. 

"Radim maksimalno jako i fokusiran sam na oporavak. Zbog toga više od mjesec dana nisam koristio društvene mreže. Sretan sam što sam se vratio treninzima i siguran sam da ću se na teren vratiti jači nego ikad", napisao je na svom Instagram profilu Falcao.

On je u 11 utakmica u dresu Plavaca uspio postići samo jedan gol i nalazi se na izlaznim vratima londonskog kluba.

Potražite više informacija na temu Premier league:

A photo posted by Falcao (@falcao) on

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.