13

Komentari (13)

Realist
Ljudi ko ce platit igraca iz BiH ko ima preko 21 god vise od jednog milijuna. Dinamo svoje ''starije'' ( npr Kadzior) proda za dva milijuna a covjek igro redovno u Ligi prvaka. Malo precjenjujete nasu ligu koja ne daje nikakav plus na igracevu cijenu ako zabijas jer klubovi ne igraju europu. S ovakvim brojkama igraca i rezultatima klubova u europi u nasoj ligi bi samo igraci koji imaju ispod 20 godina mogli postic cijenu od 2 ili 3 milijuna ako imaju brojke ko Fanimo Zakarić Bilbija i drugi
AndrejUdovicic
realno lik je za jace lige ali tesko da moze dalje npr od francuske i ruske to je ja mislim neki njegov nivo za ekipe ispod 7 mjesta
PRESEDAN
Teško Bgmi,prvo zbog godina,a i zbog te pločice u zglobu
jeroha1987
Mislim da treba podici ljestvicu ako nastavi ovako , 1.5- 2 mil eura ako se ko ne javi , dat mu vec platu a Susica sutnuti svakako prima pare ni za sta. Jer nije star a ako ga ko zeli nece zaliti para koje relano za imalo jaci klub nisu nista.
Ende
Susic je majstor sto je pokazao u 15 minuta derbija... njegov status treba rjesavati ali ne odricati ga se tako lako.
BordoBijeli
Najbolji igrac lige trenutno.Na ljeto ispod milion eura ne treba ni pricati.
user1582456981
Realno i milion je malo, dobar je in igrac
BordoBijeli
@user1582456981 Slazem se,odlican je.Brz,jak,dribling,prodor,sut,borbenost...Ma sve!Jos nije ni star,26 godina najbolje godine za igraca.I mozda i najvaznije ima ugovor jos vise od 2 godine(2023).Ima puno gori igraca koji su placeni po 10+miliona eura koji Fanimu mogu samo kopacke cistiti.Ako ovu masinu pustimo za manje od 1.2 eura gasi ligu,gasi sve.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.