7

Komentari (7)

shokato
Dobio 5 minuta slave i mislio nema mu kraja ,raja ga loži da igra bolje a on sebe poceo smatrati vecim od kluba ....samo ce budala neka da plati obestecenje za igraca iz Bosne koji ne igra godinu dana .....on je pravi Ganci ,nema on veze sa engleskom
Shaba
Stakleni majstor. Zna igrat definitivno, al frajer se povrijedi i kad pes-a igra. Radna navika, profesionalnost 0. Da hoce sta bilo uzet za njeg, istice mu ugovor, nece da igra, rusi atmosferu, nikakve koristi. On ako se vrati u englesku nece igrat ni mjesec ,zavrsice karijeru. Tamo se igra muski, a on je prava princeza.
ratip irats
Hoce u bolju ligu, a profesionalnost ravna nuli! Kao da je Bosanac, a ne Englez.
Husrefbeg22
Nije on Engleza ni vidio. Dosao iz jednog africkog plemena.
Famos1987
user1582397136
Pa ja,kao i uvjek,nema mjesta kod nas,šta će nam,ne vrijedi on. I na kraju ode u dobru ligu i dobar klub. E hajd ti sad to objasni ?????
Metuzalem
Očekivali silne pare, a na kraju ode za 100k eura...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.