54

Komentari (54)

nihad78
Nema goreg kluba od torpeda i pučki piratskih fujjj
Denchi
Nedaj se za****no je more i bez pirata :)
pjanke.sa
Nihad izadji malo prosetaj na svjez vazduh
nihad78
Ma **** torpedo, podstanari vječiti
pjanke.sa
Opet ti lupas gluposti
DadiG
Dobra pobjeda ali hajmo malo smiriti loptu. Nemoj da poslje svakog kiksa kukamo na sve i svašta a poslje ovakve pobjede proglašavamo sebe šampionima. Neko još napisa da je utakmica protiv Olimpika jako bitna. Slažem se. Treba je totalno ozbiljno uzeti.
Sanin_Mostar
Toliko ste pljuvali Rahmanovica,sad ga hvalite nasa posla.Ima momak nesto posebno to se vidi po prijemu lopte odma.Bravo
SarajevoFC
Niko nije pljuvao Rahmanovica, ne lupetaj. Ponajbolji je igrac lige ali je "tanak" na zivcima i to je ono sto brine navijace. Rijesice sam utakmicu ali isto tako strepimo da ce napraviti neku glupost kad najmanje treba. Jucer je bio OK, izgleda da se i na tome poradilo.
Ivica_Osim8
Ma kakav Borac od njeg nista nema ni ove godine zavrsit ce opet 6ti
StruCnjaK123321
Tatar je ubjedljivo najbolji igrač Sarajeva
Denchi
LevoKrilo
Ne mogu da vjerujem da navijači željezničara još spominju ona dva derbya, koja su očito kao suza bili bojkot Hurefa, dobro neko gore napisa. Šta je bilo godinu ranije? Na dan grada Sarajeva i na Koševu kada smo Vas još više razbili a završilo 2:1 za Sarajevo. Pogledajte snimku prvog poluvremena te utakmice...Kraj prvenstva i kupa, neću ni da spominjem te godine kako se sve završilo...Pozzz...
pjanke.sa
Ne znam pasa sta ne mozes da vjerujes kod mitomanijaka, sve im je za ne povjerovat :-)
Asam85
Bojkot, znači koliko ste puta poraženi od Željezničara uvijek je bio bojkot, kupljeno-prodano, uvijek omalovaženo, pa ko je ovdje mitoman ? I ti bi se rado sjećao derbija u kojem konama zvekneš petaka po ušima, zato tišu.
Bakac
Mislis zadnja dva derbija??? Ne ONA dva... ;)
Becir1
Gotovo je. Ostali borite se za europu i opstanak.
vuckobih
Utakmica dosta dobra. Čestitke ekipama na ofanzivnoj igri sa dosta prilika i lijepih poteza. Sarajevo se evidentno iz utakmice u utakmicu diže i bit će još bolje jer ima dosta prostora za napredak. Na trenutke igramo neozbiljno i previše opušteno na tome treba raditi, povedi dva-tri razlike pa se za****ji.
hzsg
CESTITKE ŠAMPIONU, igrali su tacno tolklo koliko je bilo potrebno za nova tri boda. Ima tu još prostora za napredak, pogotovo u brzini protoka lopte prema naprjed. Sad sam siguran da F.K. SARAJEVO UZIMA TRECU UZASTPONU TITULU.
bistrik87
Brine me odbrana, ali mislim povratkom Serbecica da cemo imati visinu i da ce to biti OK. Mocno ovo izgleda narucito sto se jos vidi da nije to to, i da ima mjesta za jos bolju igru. Drugi go borca, ako neko moze prikljestit i zagrlit covjeka da ne skoci, kako to nije faul ne znam, al djabe im Dodik i igre politicke u sportu.
Uranija
Slažem se sa tobom kod drugog gola borca čist faul, a i što se odbrane tiče pomalo nesigurno uz malog Salčina koji je katastrofalno izgledao (nadam se da je zbog nastupa u repki) Sve u svemu apsolutno zasluženo ali da nije bilo individualnih poteza (Rahmanović i Tatar) bilo bi to dosta teže od očekivanog...ima tu dosta prostora za napredovanja
Ecosport
Salčin igra non stop i naravno da je iscrpljen. Nisu ni ostali ništa bolji, jedino su se isticali Rahmanović i Tatar. Interesantno da Sušića niko nije spomenuo. Lik ne može 20 minuta odigrati.
south23
Predpostavljam da vam je sad i Marinovic top
Uranija
A kad nam nije bio Top, više ste vi mitomani plakali za usrefom nego mi.hahahahahaha
rabodimis
Naravno, sve dok je igra dobra on je top.. Ima sve uslove u zivotu da bude top, uopste nema razloga da gledamo one partije kao protiv T. City..
south23
Mladost, tuzla city, velez.. tjerali ste ga u sto pm a i jos vise od dva tri ugraca koje veceras uzdizete
Uranija
@south23 pratiš ti rad aktuelnog šampiona... ali nisi dobro upratio, bilo je nekoliko pojedinačnih kritika ali nije bilo velikog nezadovoljstva jer ipak kod nas u klubu ne vlada jednoumlje kao kod vas u općinskom klubu sa grbavice...
south23
Pratim tebra naravno ko i ti sto pratis nas. ****ga takva vremena dosla. Mozda i kod nas dodje neki ulagac, al opet se nedamo i mlatnemo vas. Dva puta. Da imamo budzet ko vi udbasi nabijali bi go razliku na vama @Uranija
pjanke.sa
@south23 ne rise ziv bio. Da su babi muda...vi kontate lagano jilo napraviti sve ovo sto je Sarajevo sada. Trenutno smo bolje organizovan klub sa boljim rezultatima i poklopite se. Dobili ste nas 2 puta sad je vise nego ocito, zbog bojkota igraca prema Husrefu. Tatar i Rahman. Jedino tako su mogli otjerat Husrefa.
Uranija
@south23 razlika je što ti loše pratiš ili svjesno malo lažeš i izmišljaš jer vidiš kuda i ova sezona ide... a što se tiče ulagača pa zar bi vi ‘svetinju’ prodali!? godinama ste kolektivno pričali da svetinja nije na prodaju... a što se tiče naših ulagača, za 6 godina ulaganja se osvojilo 5 trofeja (3 titule i 2 kupa) i kako je krenulo biće ih još puno aBd. A što se tiče vaših ulagača, imate ih i vi, nije to mali iznos kad se na godišnjem nivou sabere sve što dobijete od općine kantona i grada i plus nekoliko humanitarnih akcija, ali imate vi vaše nezvaničnog gazdu i svi ga veličate i dugo će ta ‘ljubav’ potrajati izgleda jer dugovi ne zastarijevaju izgleda... a potrajat će vremena i vremena da se riješite tog dobro poznatog duga...
south23
@pjanke.sa i dalje ste vi kao navijaci podjeljeni za i protiv uprave jel to organizacija dobra . Nije nego kume imas kes. Vi ste izdominirali sezonom sa duplom krunom i to ce vam svako skinut kapu. Ovo ostalo pasa ako si imalo realan reci ces da je samo splet okolnosti.
south23
Ulagac ne mora biti vlasnik. Raspitaj se. Pa onda skontaj ko lose prati @Uranija
Uranija
@south23 pusti mi se te demagogije, ozbiljne novce da bi bilo ko u svijetu u neki sportski kolektiv uložio hoće, želi i zahtjeva da ima upravljačka prava u skupštini tog kolektiva... nemoj mi te demagogije mitomanske...
pjanke.sa
Reci mi molim te koji su to navijaci svi slozni? Jeste li vi svi za Amara? Sigurno da niste. Prosla sezona je slazem se splet okolnosti ali opet smo skupili najvise poena i ako se prekida zna se ko je prvi, itd...ja Zelji zelim sve najbolje, da uvijek budete odmah iza nas.
Fcs
Navuci masku i šuti !!!
Denchi
Kasnite 6 godina
magistar
Čestitke Sarajevu. Za borčevce ali i neutralce bilo bi bolje da je Milojević ostao u igri, vidjeli bismo kopirano sjajno prvo poluvrijeme
Mazi
Borovčanin i Milojević nemaju šta tražiti u prvom timu .
SarajevoFC
Šamaranje počelo. Šampioni nazad na prvom mjestu gdje su i navikli. Rahmanović, Tatar, Djokanović, Pejović. Malo smo se kockali, trebalo je na vrijeme završiti utakmicu. Moramo biti malo ozbiljniji u onakvim prilikama.
malibega
Šansu možemo napravit kad hocemo, malo više koncentracije u finišu akcije i svakom ćemo trpat 3-4komada. Drugi gol borca hrvački zahvat nad Oremušom, čist prekršaj. Šampioni!
hamsik
pišamo po ligi polako ali sigurno
pjanke.sa
Eh to je ta tabela kakva ce biti na kraju.
Fareus1921
Nek ste ih spustili još niže...Bojac može samo ne uigrane i ne kvalitetne ekipe dobit poput Krupe,Olimpika...Gdje ste sad bili protiv Želje i Sarajeva
Brazuka
Vico prekine ligu izmisli koronu misu kriminalni
Tito1
vama daju tri boda za zelenim stolom protiv Čelika
Armin29
TheSorrow
Tatar kapiten na fantasiu... evo bodovaa
kaskada24
Sarajevo dosta vremena nije izgledalo ovako moćno, vrijeme je za iskorak, sad il nikad!
pjanke.sa
Jako dobro smo odigrali. Vidjecemo protiv Olimpika koliko je ova ekipa moze odograti ozbiljno i ne podcijeniti ih. Protiv Olimpika je jedna od najvaznijih utakmica u ovom dijelu takmicenja.
nedoni46
poigravanje uzima maha... stojane probaj osustat i sa svoje polovine nekad
Rajvosa2019
Tekma otvorena + izjednacena , bili smo bolji sa igracem vise - Tatar i Amar veceras odlicni / i sampion prvi na tabeli
kn0x
Pejovic veoma dobro odigrao
gallardo.la
I djokanovic kad je usao je bio odlican
pjanke.sa
Pejovic je bas pravi pojacanje. Bravo!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.