Fantastična partija mladog Odegaarda u prvom poluvremenu protiv Švedske

Mladi Norvežanin igra sve bolje

Fantastična partija mladog Odegaarda u prvom poluvremenu protiv Švedske

Mladi norveški vezni fudbaler Martin Odegaard odigrao je sjajno prvo poluvrijeme za svoju reprezentaciju u gostima protiv Švedske. 

Norvežali i Šveđani igraju vrlo bitan susret kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Štokholmu, a Norvežani nakon prvog dijela vode sa 1:0.

Strijelac jedinog gola za goste bio je Johansen i to nakon asistencije Odegaarda u 45. minuti.

Osim te asistencije, Odegaard je oduševljavao i u drugim segmentima igre, posebno kada je uz pitanju pas. Naime, on je tokom prvih 45 minuta imao stopostotnu tačnost pasa - kompletirao je 23 pasa od 23 pokušaja.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Fudbaler Real Madrida, koji je trenutno na posudbi u Real Sociedadu, još jednom potvrđuje da njegovo vrijeme polako dolazi i da će u budućnosti biti paklen igrač.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi