Fantastične slike Romelua Lukaku ispred Giuzeppe Meazze

Mnogi mu zavide

Fantastične slike Romelua Lukaku ispred Giuzeppe Meazze

Napadač Intera Romelu Lukaku objavio je večeras na društvenim mrežama nekoliko fantastičnih slika ispred Giuzeppe Meazza stadiona. 

Belgijancu mnogi zavide jer je postao zaštitno lice Maseratija, a sa jednim modelom automobila odlučio je da se slika ispred stadiona Intera a sve skupa ispalo je sjajno.

On će sada moći da uživa u novom ljubimcu na četiri točka, ali potpuno će se opustiti u njemu tek kada sezona završi, a do kraja su ostala još četiri teška meča.

Inače, Lukaku je sinoć bio na Olimpicu gdje je s Interom gostovao kod Rome u 34. kolu Serije A te postigao jedan pogodak u remiju od 2:2.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Njegov Inter trenutno je na 2. poziciju sa pet bodova manje i mečem više od Juventusa.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CC39THyhhsq/[/instagram]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije