Širok osmijeh na licu: Lukaku 'završavao' Džeku
Foto - EPA

Srdačan razgovor nakon meča

Širok osmijeh na licu: Lukaku 'završavao' Džeku

M. Šljivak

Edin Džeko je odigrao jako dobar meč u remiju Rome i Intera (2:2).

Bh. napadač nije zabio gol, ali je kod oba gola Vučice asistirao, te je potvrdio da je i dalje zaista fenomenalan.

Nije nikakvo čudo što ga sa 34 godine traže mnogi timovi. Među njima je upravo i sinoćnji protivnik Inter, a Džeko je velika želja Antonija Contea.

Trener Nerazzurra vidi Edina kao idealnog za svoj tim. Ponovo se uvjerio u njegove kvalitete, a nakon utakmice srdačan pozdrav je bh. napadač imao s Romeluom Lukakuom.

Belgijanac je sa nasmijanim Džekom razgovarao po završetku meča, bilo je tu i skrivanja usana kako se ne bi saznalo o čemu su pričali, a na društvenim mrežama u poluozbiljnom tonu navijači pišu da je Lukaku 'završavao' transfer Džeke.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ko zna, možda u narednoj sezoni Lukaku i Džeko budu zajedno predvodili napad tima iz Milana, a treba svakako istaći da je srdačan pozdrav kapiten Rome imao i sa trenerom gostiju Conteom

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zulfikar
Cujem da ga Lukaku pitao ako zna dobrog mehanicara da nije skup, navodnu mu treba generalka na dvici.
11 5
Arnel925
Rekao mu. Ako dođeš u Inter klupa ti ne gine
5 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi