Fantastične vijesti za Lazio pred utakmicu istine

Immobile igra, ali šta je sa De Vrijom?

Fantastične vijesti za Lazio pred utakmicu istine

Posljednje 38. kolo Serije A bit će u potpunosti u znaku utakmice Lazija i Intera, koji će na Olimpicu voditi direktni okršaj za poziciju broj četiri i plasman u Ligu prvaka.

Iako su oba tima u posljednje vrijeme u dosta lošoj formi, njihov duel mogao bi biti spektakularan jer je ulog ogroman. Lazio je trenutno na željenoj četvrtoj poziciji sa 72 boda i odgovara mu i neriješen rezultat, dok je Inter peti sa 69 bodova i u slučaju pobjede će preskočiti rivale iz Rima.

Navijače Lazija ovih dana najviše interesuje situacija sa povrijeđenim Cirom Immobileom, koji je propustio dvije posljednje utakmice. Prema posljednjim informacijama, najbolji strijelac tima i Serije A će biti u potpunosti spreman za duel sa Interom i očekuje se njegov nastup od prve minute.

Druga važna karika u ekipi Lazija koja je bila pod upitnikom je Marco Parolo, koji će također najvjerovatnije zaigrati od prve minute, dok za nastup najboljeg asistenta Luisa Alberta nema šanse. Španac se i dalje oporavlja i njemu slijedi nešto duža pauza.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kada je riječ o nastupu Stefana De Vrija, koji je još uvijek igrač Lazija a od naredne sezone Intera, njegov nastup nije siguran iz razumljivih razloga, ali Simone Inzaghi bi danas ili sutra trebao porazgovarati sa Holanđaninom nakon čega će biti donesena konačna odluka. Navodno, postoje realne šanse da čak starta od prve minute, ali čeka se potvrda.

Meč Lazija i Intera igra se u nedjelju, 20. maja s početkom u 20:45 sati.

Top Komentari

Ragnar1234
Ovi novinari veze nemaju , Inter mora pobjedit 4 5 razlike da preskoci Lazio
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi