Reakcija De Vrija za kojom su zaplakali i navijači Intera

Spasio Lazio katastrofe

Reakcija De Vrija za kojom su zaplakali i navijači Intera

Crotone i Lazio u ovim trenucima igraju veoma bitan susret 37. kola Serije A.

Crotone vodi veliku borbu za opstanak i sve osim pobjed na ovom meču bi ga moglo gurnuti u Seriju B, dok bi Laziju eventualni trijumf osigurao Ligu šampiona.

Trenutni rezultat je 2:1 za Crotone, a tome se raduju i navijači Intera čijem klubu bi u slučaju da ovako ostane pobjeda u posljednjem kolu na Olimpicu donijela Ligu prvaka. Ipak, njihov budući igrač Stefan De Vrij im je uskratio potpuno zadovoljstvo nekih pola sata prije kraja.

Naime, Crotone je nakon dobre akcije imao sjajnu šansu, ali De Vrij je odličnom reakcijom sa gol crte spasio svoj tim i ostavio nadu za preokret. Navijači Intera će ovako do samog kraja morati da strijepe...

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi