FK Željezničar se oprostio od tragično preminulog golmana

FK Željezničar se oprostio od tragično preminulog golmana

Edmir Škorić

Dugogodišnji član Omladinske škole FK Željezničar Faris Tanović tragično je preminuo.

Velika tragedija dogodila se prije dva dana u sarajevskom naselju Dobrinja, nakon što je sa zgrade pao 19-godišnji Tanović.

Farisovi prijatelji i brojni građani, koji su u šoku zbog tragično prekinute mladosti, opraštaju se od njega putem društvenih mreža.

Od njega se danas oprostio i klub u kojem je već dugi niz godina, FK Željezničar.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Tužne vijesti ne biraju vrijeme. S tugom i žaljenjem obavještavamo javnost da je tragično preminuo devetnaestogodišnji Faris Tanović, dugogodišnji član Omladinske škole FK Željezničar. FK Željezničar izražava najiskrenije saučešće porodici, prijateljima i svim ožalošćenima. S dubokim poštovanjem i sjetom čuvat ćemo uspomenu na tebe, a tvoj osmijeh će krasiti naša sjećanja. Neka ti je laka zemlja bosanska", poručili su iz Željezničara.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mackintosh
Sto nisi skocio u bazen momcino? Nase zgrade su odavno pretvorene u daske za skakace. U svakom gradu malo-malo, skok sa zgrade
0 16
Klicko
Tuga yebote.Rahmet mu duši a porodici sabur
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi