14

Komentari (14)

Adohordas
Ovakvih u krajini koliko oces novinaru
Decembarski
Bilo je i kvalitetnijih pa nisu dobili priliku,a ko i malo prati Zelju znaju njihov kvalitet,a ako je Igman relevantan onda je Zeljo u problemu.
Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh
Dok prodaju pomocni stadion svakako je na prodaju
BogatiDijasporac
Neko barem ima nesto svoje za prodati. Recimo pomocni teren. A neko je prodao vecinska prava kluba. Danas se slobodno moze reci da FK Sarajevo nije sarajevsko :)))
Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh
@BogatiDijasporac bravo kolumbo jesi sam to smislio ili? Sta hoces reci da vecina velikana United City Chelsea nisu klubovi Manchestera i Londona?? Jel vam krivo sto se u nas ulaze a u vas nema ko jer se gasite jos malo?
BogatiDijasporac
Jesu klubovi IZ pomenutih gradova, to stoji. Ali pripadaju ruskim i arapskim tajkunima. Bukvalno, mogu da rade sa klubova sta hoce, osim ako je to ugovorom zabranjeno. Kao recimo kad je Tan promijenio.boje Cardifa. Nigdje veze. Zamisli promijeni bordo boju u plavu. Moze ako hoce.
nedoni46
@Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh pusti Boga ti, konta pokupio pamet svijeta. Svaki veci klub u ligama petice ima stranog vlasnika, investitora. Jedino njih niko nece, zato i prodaju ono sto su odavno isprosili ne bil se iscupali.
BogatiDijasporac
@nedoni46 Svaki klub? Bayern, Borussia, Real Madrid, Atletico Madrid, Barcelona, Juventus, Internazionale, AC Milan, Lazio Roma, Ajax ... Imaju strane investitore ili vlasnike? Plitak si k'o potok. Imaju otocki klubovi i PSG.
Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh
@BogatiDijasporac suti debilcino majke ti glup si ko ku rac. Vas Sda izdrzava ali u minusu od 15 miliona
Lavor na korištenje???? Malo sutra. Platite 5 milja i opet nije vaš. A mi imamo nešto i prodati i to za velike pare. A ugasiti se nećemo. Nemoj se brinuti. Nego, poselamio te Ajnadžić.
mosaljozemosaplavo
Razlika je izmedju investitora i vlasnika koji ulaze u klub i investitora i vlasnika koji ne ulazu u klub, nemojte sebe smatrati nekim velikim klubom i porediti se sa psgom i otocnim klubovima. Ako vam i tan dodje biti ce te nista drugo nego filijala Kortrijku jer za cardiff nemate kapaciteta isto kao i mi.
epson
Cekaju da iz Zrinjskog dođu po njega, je..m vam sve glupo
bk123
Epson dok sam čitao tekst taman mi to palo na pamet...iskreno ako je tako dobar volio bi da dodje u Zrinjski
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.