6

Komentari (6)

Voland
Zar imamo šanse tj para da dovedemo Bilića? Lik je vodio klubove u Premiershipu, što znači plata bogovska
Drakula
SLAVEN BILIC OD OVIH DEBILA SAMO DOLAZI I OBZIR
Mowzilla
Ja bi iz ove ankete dao Kodri ponovo priliku da nastavi tamo gdje je stao 2008. Posto se savez od onda idalje voli petljati u sastavljanje ekipe, nema dakle ni od tog nista. Mozemo mi nagadjati koliko hocemo, docice neko koga ONI izaberu po volji, a ne mi...
BiHScout
selimbegovic top bilic klasa
zajid08
Selimbegovic, mlad perspektivan trener da izgradi novu reprezentaciju oko dedica, tahirovica, ahmedhodzica itd. Bio bi dugorocnjo rijesenje, ali bojim se da to nije u interesu saveza. Namjerno kazem saveza, jer nije samo vico savez, ima tu i ljudi iz Sarajeva, Tuzle, Mostara itd koji sjede u izvrsnom odboru i odlucuju.
GuiliDamou
#slavenbilic ye novi trener adanademir spor od danas, tako da pushiona…
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.