19

Komentari (19)

Zulfikar
Hadzibegic je nebitan lik totalno, doveden je da zadovoljsva zelje drugih pa prema tome neka se raja previse ne deprimira.
Arnel925
Treba njega poslati na tribine. Covjek nema pojma o zivotu.
Darkwood
Polako polako narode, sačekajte bar 22:45 kad se tekma završi pa onda dižite Faruka u nebesa ili udri po njemu i njegovoj fam. Možda ima razlog sto ne igra Stefanović. Sta ste se nadigli polako. Ali ako bas ne bude razloga onda je rukfas stvarno potrcko. Činjenica je to da nam u savezu ljudi radi koji bale za drugim zemljama ali to nam je već odavno u svim institucijama, Faruk je samo prolaznik u sistemu....
Adnanos
Tamam kada pomisli da me vise nista nemoze iznenadit. Da nije 6 napadaca plus Duljevic tu mozda bi se nekako recimo nekako moglo razumijet. Ali tu su Duljevic, Mesanovic, Bilbija a on izbacuje Stevanovica. Fakat nema logike. Pa Stevanovic je cak u boljoj formi od Prevrljaka. A ostalo je sve receno da ne ponavljam.
nakopitam
Hvala “normalizovanom@ savezu. Vidi se ko ga je normalizovao
user1647539682
Pustite covjeka da radi svoj posao mamlazi jedni odma bi vi nesto tjerali strucnjaci napaceni...
PapaK
Bilo bi ti pametnije da si ove tri tackice rasporedio kroz tekst. Patnja citati.
Patrice77
Nisam ni znao da reprezentacija igra danas..
user1675182613
Hadžibegiću NAPOLJE!
PapaK
Je li ovo na Instagramu?
Gari Garinča
Hadzibegic je u startu sam pokazao da nema pojma. Zato narode pripremite se za nove poraze BH repke.
PapaK
Plakacemo mi za Petevom.
Fixa
Koga briga za navijace, trener bira ko ce igrati a ko ne.
PapaK
neddim
Fuj, zovnut Duljevica koji ne igra ni u 2.Bundesligi, zovnut Mešanovića, Bilbiju, Kodru,a ne zovnut Miroslava Stevanovica... Gadi mi se
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.