6

Komentari (6)

Igraci koji ne trebaju biti nikako biti u reprezentaciji BiH to su: Kenan Kodro, Amer Gojak, Adnan Kovacevic, Gojko Cimerot, Nikola Vasilj i Kena Piric, treba im se zahvaliti i ne zvati ih nikako, jer ako hocemo imati jaku reprezentaciju BH, onda moramo imati i jaku klupu, ove igrace koje sam nabrojao nisi ni za klupe bilo koje reprezentacije u Evropi. Ne zna sta se cini da se nadje neko ko je dobar golman, osim Ibrahima Sehica mi nemamo dobrog golmana, Vasil i Piric nisu dobre alternative za ibrahima Sehica. Najveci kloc u ovoj reprezentaciji je Kodro, ja ne znam ko gura tog Kodru, kad god je taj Kodro usao u na teren, nikada ama bas nikada nista nije prikazao, eto igrao je malo protiv Islanda, tri puta je dobio loptu i sva tri puta izgubio loptu, ama taj covjek ne zna da se sastavi sa loptom a delem da igra.
Svaka čast na komentaru. Gojak i Kodro najveće ublehe, a Gojakov otac poznati penzionisani milicioner, a sada ko fol menadžer. Gura onog panjinu i nogama i rukama.
user1676286668
Ooooo stručnjak zašto ti nisi preuzeo repku??? Jeli klocu zašto? Svi znamo kako se dolazi do poziva i ko će igrat i kad i zašto a ti sad kao stručnjak pa znaš šta treba i koga treba zvat....uzmi cenerabod staraca i idi u kladionicu...
Jesi li to ti Amere? Ili je Lutvo naučio pisati?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.