Bilinim poljem se ori - "Faruk, odlazi", "Vico, odlazi"

Poruka selektoru

Bilinim poljem se ori - "Faruk, odlazi", "Vico, odlazi"

Midhat Šljivak

"Faruk, odlazi", poruka je navijača fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine koju su večeras poslali selektoru Faruku Hadžibegiću nakon katastrofe protiv Luksemburga.

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Faruk Hadžibegić dobio je večeras jasnu poruku od strane navijača naše selekcije. Oni žele njegov odlazak.

Nakon što je bh. tim primio i drugi gol protiv Luksemburga, Bilinim poljem se orilo u jedan glas - "Faruk, odlazi".

Ponavljala se ova pjesma nekoliko puta i navijači su jasno pokazali šta misle o ovom stručnjaku.

OVDJE pogledajte kako je izgledalo skandiranje Faruku Hadžibegiću.

Nakon Faruka Hadžibegića odlučili su se na isto skandiranje predsjedniku fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine Vici Zeljkoviću. I njemu su poručili da ode.

Oglasi

OVDJE pogledajte skandiranje Zeljkoviću.

Ovim porazom fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine vjerovatno gubi sve šanse za plasman na Evropsko prvenstvo 2024. godine u Njemačkoj.

Zmajevima će biti potrebno pravo čudo. Nije nemoguće, ali s Farukom Hadžibegićem na klupi teško da se može išta napraviti i nema dileme da je njegov izbor na selektorsku poziciju popriličan promašaj.

Lideri i vođe, a penal ne smiju pucati: Džeko i Pjanić nestali, pa se Hadžiahmetović obrukao

Amir Hadžiahmetović se obrukao u 56. minuti izvodeći penal. Fudbaler Bešiktaša šutirao je daleko iznad gola i propustio je šansu da izjednači rezultat.

Edin Džeko je uspio iznuditi penal. Sudija je pregledom VAR-a odlučio pokazati na bijelu tačku i odgovornost je preuzeo Hadžiahmetović.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Interesantno je da su se vođe i takozvani lideri reprezentacije Edin Džeko i Miralem Pjanić odlučili da ulogu 'penaldžije' prepuste Hadžiahmetoviću i ovaj je nažalost promašio.

Pitanje je samo gdje su nestale velike vođe...

Top Komentari

user1686436904
Hadzibegicu ako imalo obraza imas podnesi ostavku
4 1
Drakula
SAVEZ ODLAZI NISTA? MALOUMNI NAVIJACI DOK NAM U SAVEZU SJEDE NEZNALICE A VICO NIJE JEDINI,IMA NJIH JOS 50 KOJI NIKAD FUDBAL U ZIVOTU NISU IGRALI ILI SU DOGURALI DO RADNIKA IZ HADZICA NE ZNAM STA OCEKUJETE. OD SKANDIRANJA ODLAZI VICO I TO NEMA NISTA,DEMOLIRAJTE IM SAVEZ,DEMOLIRAJTE IM FACE ONDA CE BITI OSTAVKI.NEMA MJESTA U SAVEZU ZA LEGENDE DRZAVE POPUT BARBAREZA. DOK SE IGRACIMA TRAZE PARE DA IGRAJU ZA REPKU OD PIONIRA DO SENIORA,DOK SE FORISRAJU BABINI SINOVI OD TOGA NEMA NISTA.DOK SE LIGA STIMA BORCU I KAKO ODGOVARA POLITICKI DA SE OSVOJI TITULA NIKAD NI NA EURO NI TAKMICENJE ZA KLUBOVE NECEMO IGRATI. PRAVIT CE TE SUŠIĆA OD BLATA!
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi