Prvo koreografija Fanaticosa, a onda silne emocije uz intonaciju himne

Prvo koreografija Fanaticosa, a onda silne emocije uz intonaciju himne

Edmir Škorić

U 20:45 sati počeo je susret Bosne i Hercegovine i Luksemburga.

Zmajevi u 4. kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo dočekuju selekciju koju su savladali na sedam prethodnih mečeva i primili samo jedan gol.

No, večeras je počelo jako loše. U 4. minuti Luksemburg je neočeklivano stigao do vodstva. Loša reakcija naših defanzivaca, da bi Borges Sanches postigao pogodak.

Naravno, tek je počelo, još uvijek stignemo sve da okrenemo, ali start duela je zaista neočekivan.

Za razliku od igrača na terenu, BH Fanaticosi na tribinama bez greške. U svom stilu bodre Zmajeve. Prvo korteo, a onda koreografija, da bi se emotivno ispratila himna Bosne i Hercegovine.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Unatoč primljenom golu, oni nastavljaju glasno da bodre Zmajeve u nadi da će se ipak na kraju ostvariti toliko neophodna pobjeda.



Top Komentari

izvoristine
Pod hitno otjerat ovako nesposobnog trenera. Pa ovaj 10 puta gori od Petev-a
1 0
damir83
*****.m ti Hadzibegiću sve po spisku amatersku.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti