6

Komentari (6)

Treba nama jedan Faruk Koca u BH premijer ligi da uplase ove sudije koji namjestaju ove utakmice, da li ima neko damu ili muda da malo zpalsi Gigovica.
rabodimis
Jarane mi imamo od 1990 doktore iz oblasti farukkocamologije.. Svjetske strucnjake u supljoj prici i glupim potezima.. Treba nama pravedno drustvo, Sud i Tuzilastvo dostojno covjeku, to placamo.. Treba da mi nadjemo konacno ta damu i netjeramo ih da rade svoj posao i budu odgovorni.. Vecina gigovica bi ubrzo nestala.. Ovi gigovici sto gledamo uzivo na TV-u su nista za one gigovice iz sjene.. Zamisli samo da jos uvijek niko ne zna kakav su ugovor sa Arenom potpisali... Nikog ne interesuje, niko nista ne smije pitat.. Nema dalje.. Nece braca Harry Potter doc i rijesit nase probleme, samo mi to mozemo uradit.. ;)
rabodimis - Apsolutno se slazem sa tvojom misljenjem.
user1627322078
Jel ovo Arda Turan moralise a gadjao sudiju kopackom u po utakmice?!
user1676648256
Sta se on ima javljati sto se ne javi za gazu
user1676648256
Nabijem ga kreten zidovski
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.