5

Komentari (5)

plemic
zrinjskom je sutra utakmica sezone, kako je najaviše crvenoarmijci: "Utakmicu u kojoj se sastaju sve suprotnosti ovog svijeta, antifašizam protiv fašizma, ponos protiv sramote, ljubav protiv mržnje, dobra protiv zla, utakmica čiji je značaj nemjerljiv iz mnogo nama svima poznatih razloga". trebamo im pokazati tko je stariji brat u hercegovini. uz ispriku nogometašima rođenih, moje je mišljenje da sutra u zenici igraju osmostruki šampioni protiv vrapćićko-podveleških šuperdina,
Rodjeni1985
Niti smo promjenili ime niti smo promjenili grb! Neko je bio spreman i da ime Mostar preimenuje za Stolni Grad ili nesta slicno…LUDOST! Postujem vase navijanje za Zrinjski,iskren je,i smatram da bilo koja zabrana rada u nekoj proslosti je dovela samo do velike frustracije i dovela do kontraefekta! Pa ljudi moji, cinjenice ostaju, neke uspjehe od stare Yuge, pa to su i nase, niko ih nemoze oduzet! VELEZ je simbol grada Mostara ko Stari Most i ostali simboli, hvala Bogu ima ih vise i neka ih! Zamalo nas nisu ugasili , igrali na LIVADI, druga liga, al eto opet se digli, opet krenule investicije, i opet ce VELEZ da bude Veliki Klub jer smo to u dusi! Lp i nek bolji nosi Kup!
Zaccheroni
Nije lako zivjeti u strahu,sve se vraca sve se plaća. Yebat cemo vam mater
Zaccheroni
Nije lako zivjeti u strahu. Sve se vraća sve se plaća. Yebat cemo vam majku
pjanke.sa
Cuj oni stariji brat hahahahaahaahaha joj sto me nasmija lik majko moja. Ugaseni bili 50 godina i onda dosli ponovo formiraki klub i kao oni imaju historiju od 1905 hahaahahaahahaha joj gori ste mitomanijaci od ovih nasih plemic i ostali fasisti.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti