Fatih Terim o teškoj nesreći fudbalera Galatasaraya: Allah ga je spasio!
Foto - Screenshot

Omar Elabdellaoui stradao od vatrometa

Fatih Terim o teškoj nesreći fudbalera Galatasaraya: Allah ga je spasio!

M. Šljivak

Fudbaler Galatasaraya Omar Elabdellaoui teško je povrijeđen u novogodišnjoj noći.

On je paleći vatromet zadobio teške povrede ruku i očiju. Prijeti mu gubitak vida i karijera mu je pod upitnikom.

Rukovodstvo Galatasaraya na čelu sa trenerom Fatihom Terimom je posjetilo norveškog fudbalera u bolnici, a Terim se obratio medijima nakon posjete.

"Bio sam i sinoć ovdje nakon nesreće. Allah mu je sačuvao život. Obojicu su nas sinoć ponijele emocije i izašao sam iz sobe zbog toga", rekao je Terim.

Istakao je da će Omar biti podvrgnut pregledima u narednim danima.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

"Proći će kroz detaljne preglede narednih dana i ljekari će zatim odlučiti o daljim procesima. Jak je momak i nadam se da će što prije ozdraviti. Nama je zdravlje našh igrača važnije od bilo kojeg rezultata", rekao je Terim.

Omar Elabdellaoui je u augustu stigao u Galatu, a ranije je igrao za Olympiacos.

Promo

Top Komentari

Ade1987
Treba zabraniti ovo pod hitno jer to vise nije vatromet ovo je ko kad top udari, koliko djeca sa autizmom samo budu uplašena samo zabraniti
9 3
VenamaHrabrih
Ako ćemo tako postavljati stvari, onda ga je alah i oslijepio.
5 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi