Fatih Terim preuzima reprezentaciju Bosne i Hercegovine?
Terim važi za trenera 'oštre ruke' i čvrstih principa, a nadimak Imperator dovoljno govori o njegovom karakteru.

Legendarni turski stručnjak

Fatih Terim preuzima reprezentaciju Bosne i Hercegovine?

Proslavljeni turski fudbalski stručnjak Fatih Terim najnoviji je kandidat za selektora Bosne i Hercegovine.

Prema pisanju Klix.ba, Komisija za imenovanje novog selektora će u narednim danima obaviti razgovor sa ovim iskusnim trenerom, ali još uvijek nije poznato kada tačno će pregovori biti održani.

Sa Fatihom Terimom je u kontakt stupio Tarik Hodžić, nekadašnji fudbaler Galatasarayja, koji je privatno u veoma dobrim odnosima sa legendom turskog fudbala.

Fatih Terim je u dosadašnjoj karijeri u tri navrata predvodio Tursku, a u dva Galatasaray. Još je radio kao trener Fiorentine i Milana. Važi za trenera 'oštre ruke' i čvrstih principa, a nadimak Imperator dovoljno govori o njegovom karakteru.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Reprezentacija Bosne i Hercegovine bi novog selektora trebaladobiti na sjednici Izvršnog odbora koja je zakazana za kraj godine, a trenutno su u konkurenciji Amar Osim i Robert Prosinečki.

Top Komentari

SEIKO
Pa taj je ko i naši, nije ništa napravio s Turcima.
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi