Ko su favoriti za Scudetto? Fonseca smatra da dva kluba mogu do titule prije drugih

Trener Rome hvali Inter i Juventus

Ko su favoriti za Scudetto? Fonseca smatra da dva kluba mogu do titule prije drugih

E. Škorić

Trener Rome Paulo Fonseca otkrio je ko su po njemu glavni favoriti za osvajanje Scudetta.

Roma je trenutno trećeplasirana i pred duel s Crotoneom (danas u 15 sati) Portugalac je govorio pred novinarima, a njih je zanimalo ko bi, po njegovom mišljenju, mogao biti prvak.

"Inter i Juventus su favoriti za osvajanje Serije A. Još tri ili četiri momčadi također će se boriti za naslov, uključujući i nas. Pogledajte što Milan radi, to je fantastično. Zatim su tu Napoli i Atalanta", rekao je Fonseca.

"Crotone je izgubio od Intera, ali oni su vrlo kvalitetna i hrabra momčad. Imat ćemo tešku utakmicu protiv Crotonea. Ova momčad pokazuje dobar nogomet, bez obzira na mjesto koje zauzima na tablici", rekao je Fonseca na konferenciji za novinare .

Potražite više informacija na temu Serie A:

Roma ima priliku da na ovom gostovanju učvrsti treće mjesto, a cilj kluba je da izbori plasman u Ligu prvaka na kraju.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti