Favre: Igra se bez publike? Dobro je ovako, igrači me bolje čuju

Borussija slavila novu pobjedu

Favre: Igra se bez publike? Dobro je ovako, igrači me bolje čuju

A. Čaušević

Možda i odlučujuću utakmicu za prvaka Njemačke Borussija Dortmund je najavila sigurnom pobjedom nad Wolfsburgom. Bilo je 0:2. 

Borussiji su za nova tri boda bili dovoljni po gol u oba poluvremena. Raphael Guerreiro je pogotkom u prvom dijelu potvrdio sjajnu formu, a u nastavku je isto uratio Achraf Hakimi.

Susret se igrao bez prisustva publike, a čini se da Lucien Favre nema ništa protiv toga da na tribinama nema gledatelja. Kako kaže, komunikacija s igračima je puno bolja.

"Zasluženo smo pobijedili i od početka meča smo pokazali da želimo pobjedu. Vrlo dobro smo kontrolisali igru u prvom dijelu. Igra se bez publike? Dobro je ovako, igrači me bolje čuju", kazao je Favre.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Borussija je nastavak Bundeslige započela sa dva sigurna trijumfa. U utorak će na Signal-Iduna Parku dočekati Bayern te ukoliko želi ostati u trci za titulu poraz u tom susretu je neprihvatljiv.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi