Fazio je sretan zbog nova tri boda Rome

Argentinac je mišljenja kako je njegova ekipa stigla do zaslužene pobjede

Fazio je sretan zbog nova tri boda Rome

E. Ganibegović

Federico Fazio kaže kako je znao da će njegova momčad uspjeti postići pogodak i doći do pobjede nad Caglarijem.

Roma je doša do minimalne pobjede, a strijelac je upravo bio Fazio. Vučica je prije u nadoknadi u vodstvo stići preko Perottija, koji nije bio siguan izvođač najstrožije kazne.

"Zasluženo smo stigli do gola, jer smo cijelo drugo poluvrijeme proveli u njihovoj posljednjoj trećini terena", izjavio Fazio za Mediaset Premium.

"Lopta me udarila u sotmak ili prsa. Nije bila moja ruka. Cagliari je igrao inteligentnu igru i povukli su se na svoj dio terena cijelo drugo poluvrijeme. Bilo je teško, ali smo se potrudili i pogodak je morao doći."

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Fokusirani smo samo na naše rezultate, a ne na ono što ostali rade. Uzeli smo danas tri boda, to je ono što smo trebali uraditi i sretni zmo zbog toga. Sljedeći meč je uvijek najvažniji", zaključio je Argentinac.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi