Trener Shakhtara prišao Barcinim zvijezdama, u čudu gledali šta traži od njih, kamera sve snimila

Ne gledamo baš često takve scene

Trener Shakhtara prišao Barcinim zvijezdama, u čudu gledali šta traži od njih, kamera sve snimila

Endin Čaušević

Barcelona je sinoć pred svojim navijačima pobijedila Shakhtar sa 2:1 u meču trećeg kola grupne faze Lige prvaka, a Ukrajinci su ostavili jako dobar dojam. No, jedan detalj je posebno bio interesantan jer je kamera snimila jednog od trenera Shakhtara kako prilazi igračima Barcelone koji sinoć nisu igrali.

Shakhtar je zadao sinoć Barceloni dosta problema u drugom poluvremenu iako je domaći tim golovima Ferana Torresa i Fermina Lopeza vodio nakon prvog dijela sa 2:0.

No, ukrajinski tim vratio se u meč u 62. minuti golom Sudakova za 1:2, te je do kraja pokušavao svim silama da dođe do remija, ali je Barcelona uspjela nekako da se odbrani i dođe do nova tri boda.

Iako smo na terenu vidjeli zaista nekoliko sjajnih akcija i poteza na kraju se u centru pažnje našao jedan od članova u stručnom štabu Shakhtara.

Poznato je da ukrajinski klub vodi hrvatski trener Marino Pušić, a njemu su pomoćnici Darijo Srna i Mario Stanić. No, jedan od kondicionih trenera napravio je neočekivanu stvar tokom meča što su kamere snimile.

Oglasi

Njemu je očito bila velika čast što je imao priliku da bude dio takve utakmice i gostovanja Barceloni, te je odlučio da dobije uspomenu koju će pamtiti dok je živ.

Naime, kamera je snimila u toku utakmice kako kondicioni trener ukrajinskog kluba prilazi igračima Barcelone koji su bili na tribini i nisu igrali, a prije svega tu se izdvajaju Gavi, Pedri, Raphinha, Frenkie de Jong i Robert Lewandowski.

On je prišao tim igračima s papirom i olovkom u rukama i zamolio ih je za autogram što su oni pristali da urade iako su i sami bili iznenađeni potezom člana stručnog štaba Shakhtara.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Barcelona korača lagano prema nokaut fazi Lige prvaka koja se u ovom timu čeka već neko vrijeme, te je trenutno lider na tabeli s maksimalnih devet bodova.

Drugi je Porto koji ima šest, a zatim slijedi Shakhtar s tri boda. Antwerp je čini se već otpisan jer nakon tri meča nema nijedan bod. Borbu za drugu poziciju vodit će Porto i Shakhtar.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi