Feđa Dudić: Možda igračima treba neka druga motivacija

Trener FK Velež

Feđa Dudić: Možda igračima treba neka druga motivacija

M. Šljivak

Velež je večeras na stadionu Rođeni poražen od gradskog rivala Zrinjskog sa 1:0.

Trenutak odluke desio se u 62. minuti kada je Nemanja Bilbija zabio za pobjedu Plemića.

Velež sa druge strane u napadu nije napravio ništa, a Feđa Dudić je nakon meča imao zanimljivo izlaganje.

"I kad nema prilika mi namjestimo priliku protivniku. U ovakvim utakmicama moraš imati malo veću želju za pobjedom i onda stiže nagrada", rekao je Dudić i nastavio je:

"Probali smo se probuditi u drugom poluvremenu, ali jedan kiks, primiš gol i onda kao mi počnemo igrati. Tad ne možeš. Nedovoljno smo napravili za nešto više. Morali smo biti žešći i sa više voljnog momenta".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na kraju je dodao:

"Pokušao sam motivisati ekipu na razne načine, ali imam osjećaj da jače idemo na treninzima. Možda im treba neka druga motivacija. Evidentno je došlo do zasićenja kod nekih".

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mackintosh
Federalnaaaaaaaaaaa !!!!!! hahahahahahahahaha Crko traktor ferguson hahahahahahaha
16 26
ubnt
Dok god na grbu imate petokraku a ne Stari most i Velez u pozadini , za mene ste klub bez imalo emocija . Sramota je da se niste odrekli jugo srpske ideje . Vi predstavljate grad Mostar . A ne CKSKJU .
10 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi