9

Komentari (9)

rodjak
samo naprijed Dudicu,postroji ih kako treba pa da priredba pocne ,kuku ti je Zvijezdi kad ih Duda gladne pusti na njih,samljet ce ih :)
andi
sve si iskreno rekao,nema igraća više od 2000 km,to je sigurno proslist,toliko će ubrzo konobari zarađivati,tako da ako želimo jaku ligu,motiv mora biti,svima je drago pobjediti ali treba razlikovati igraća od šofera,konobara,baustelca,ako zodovoljava fudbal.kriterije treba da ima platu bar 3 do 10 hiljada km,ovisno o kvalitetu i klubu..
Fce
nijepoznat
Samo jako moji najdrazi
zakeroni
Mlad i perspektivan trener,mlada i potentna ekipa,uspjesna uprava i beskrajna ljubav navijaca . Recept za uspjeh. PONOS HERCEGOVINE,VFC MOSTAR
adaStolac
Ko dize velez? Dudic? Koliko znam jedan je od realnijih trenera, uvjek upozorava da se netrebamo dizat u nebesa, da se treba spustit.Kaznjava za nezalaganje, otpustio 10 igraca. Covjek jedino hvali uslove, plate, upravu koja radi nevidjen posao oko izgradnje stadiona, kluba i svega. Cilj za 2022 nje postavljen od strane dudica, vec od ljudi iz uprave. Sva dosadasnja obecanja su ispunili, i sta drugo nego se nadati da ce im se sve zacrtano i ostvariti. Ove godine je opstanak prioritet uz izgradnju infrastrukture i stabilizaciju kluba.
Samoiskreno
Nakon tri losa rezultata bit ce ispljuvan, sacekajmo evo kraj Marta pa se sjeti ovog posta Fedja.
nemozetako
mozea biti klopp ali ak se okrenu igraci protiv tebe iapusio si ga. ibru su igraci otjerali, dusic sok ih gid ima na svojoj strani bice ok, osim naravno neke ne do Bog uzasne serije. Ibri nisu presudila 3 poraza, nego su presudili igraci koni su se okrenuli protic njega.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.