10

Komentari (10)

Zaccheroni
Fele razbijte ih za navijace,FORZA VELEZ
user1579962154
NAPRIJED JEDINI MOSTARSKI KLUB VELEZ MOSTAR I NIKO VISE !
Pikachu11
Nakaza iz Međugorja
user1605368976
FORZZA VELEŽ!
Mackintosh
Kod ovog Hasana Dudica sve sami invalidi, a on lici na bacvu
block123
Ti invalidi su najviše odigrali u Europi , i ima da im se klanjas seljacino , dok tvoji plastičari nisu nigdje igrali . Hvala i doviđenja .
pjanke.sa
@block123 nemoj brate tako. Pa jesu li igrali 3 utakmice na pripremama i 2 izgubili i jednu nerijeseno u Srbiji. Pa jedva ih cokoladice iz Takova 3:0 poderale. Onda jesu li trcali kroz sumu lijepu srbijansku. Zar to nije jilo divko za gledat? Eto reci posteno?
velez mo
FERGUSONE PO POBJEDU,JACI SMO,IDEMOOOOOOO
block123
Pjanke to jes slažem se .
Mackintosh
@pjanke.sa Pa Ivkovicev babo je Srbin, Tomo je branio u Zvezdi, on je i u Hrvatskoj i u Srbiji kod kuce, a nista mu ni u Bosni ne fali
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.