Feđa Dudić dovodi svoj stručni štab u FK Sarajevo

Očekuje se zvanična potvrda

Feđa Dudić dovodi svoj stručni štab u FK Sarajevo · Saznajemo

Endin Čaušević, foto: Dino Kurbegović

Iskusni bh. trener Feđa Dudić će prema svemu sudeći napustiti Velež i karijeru nastaviti u ekipi Sarajeva.

Dudić je već nekoliko sezona na klupi Rođenih s kojima je napravio odlične rezultate, a kruna svega bilo je osvajanje Kupa Bosne i Hercegovine prije dvije sedmice i to upravo protiv Sarajeva.

Iskusni trener već je obavio razgovore sa upravom Sarajeva i čini se da je dogovorio sve uslove, te se sada čeka samo zvanična potvrda da je Dudić novi trener kluba s Koševa.

Međutim, Dudić neće biti jedni član Veleža koji će ovog ljeta pojačati ekipu Sarajeva jer će prema svemu sudeći put Koševa i njegovi pomoćnici.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Naime, Dudić je tražio od čelnika Sarajeva da dovede svoj stručni štab iz Veleža na šta su oni očito pristali.

Tako će s Dudićem u Sarajevo njegov prvi pomoćnik Mustafa Kodro, ali i kondicioni trener Jasmin Trnovac. Zvanična potvrda o dolasku Dudića i njegovih pomoćnika u FK Sarajevo očekuje se uskoro.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nedimSA46
Bravo Feđa majstore, ispravna odluka doći sa svojim stručnim štabom u NAJVEĆI KLUB U BIH!
20 17
Velezmostar32
Jaki i kodro i trnovac ? nek idu sretno im bilo doce neko jaci i bolji..
18 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi