16

Komentari (16)

Etox
A tebi Fedja sve cestitke, prepoznaje se tvoj rad i zalaganje, realno od tankog igrackog kadra pravis ozbiljne rezultate. Lahko je voditi Lendrica i Stilica uz duzno postovanje, kod nas idalje neki uce prijem i predaju lopte.
Etox
Dovedemo Chesmedzijeva kao pojacanje, covjek se na debiju utopio u sivilo u odbrani, zamjenjen nakon poluvremena, ne igra iduce dvije utakmice, strasno za njegovu psihu. Covjek i veceras par finih intervencija kad je usao, Zvonicu i Bihorcu moze instruktor biti. Ako nista lici na fudbalera za razliku od prethodne dvojice koji me vise podsjecaju na security na bazenu u crnim majicama i japankama.
Etox
Odu Manev i Fajic, dodju Chesmedijev i Fejsal i sjede na klupi obojica? Pa sto su dovedeni? Zvonic mostarsko dijete, super, dajte mu neka radi s omladinskim kategorijama ili slicno. Mi od njegovih gresaka ne stignemo doci pred gol protivnika, od Zvonica i Bihorca su brzi pomocne sudije. Danas je glavna referenca fudbalera brzina. Cim je izasao odmah smo krenuli. Kad se Dino i Seid vrate, a ovaj panj od stopera makne iz odbrane, mozemo izgledati ozbiljno. Iskreno veceras vise srece nego znanja, vile su nas pronosale 5 puta bar. Fedja care sretno, nemamo jak kadar, ali extra ti ide.
DUDiČ NAJPOŠTENIJI TRENER. PRIZNA SVOJU GREŠKU. OSTAO JE BEZ TRI NAJBOLJA IGRAČA U SVIM LINIJAMA .MANEV HASANOVIČ IFAJIČ .DA SU NA RASPOLAGANJU BORILI BI SE ZA PRVO MJESTO.SVAKA ČAST.KAKO VODI EKIPU VELEŽA
enko
User,kao prvo nije duda iz travnika,a kao drugo vec odavno cekam da nesto pametno zboris.dosad si katastrofa,negativac.trzni se malo ,pitaj nekoga za savjet,popij tabletu
user1593509319
Dudicu ljakse nazad u travnik
Becir1
Dobri Rodzeni, dobri, samo ovaj Zvonic nema mjesta ni u bjelopoljcu bgm. Sretno vam dalje. Pozz sa Koseva.
Deda3003992
Digneš ruke od po meni ponajboljeg stopera u regionu (Manev) i sad ti škripi na toj poziciji, ljudi ako želite evropu onda date sve da zadržite najjaču kariku tima a ne da je pustite s izgovorom tražio je puno novca, eto sad plaćamo dvojicu koji ništa dali nisu a jednostavno novac od plaća tih igrača mogao je ići Manevu da ga se zadrži po svaku cjenu.
Panta_rei
Nisu digli ruke drug. 9 hiljada eura platu koju je trazio mu trenutno Velez ne moze dati. O tome se radi.
Deda3003992
Drug znam ja o kojem se novcu radi ali budimo realni ako radiš na tome da napraviš ekipu za neke ambicije kao sto su titula i mjesta koja vode za evropske tekme onda ne bi trebao da štediš na igraču kao što je Manev. Da su raskinuli sa 2-3 igrača ugovore nebi bio problem platiti Maneva. Ima njih par koji primaju prevelik novac za svoj ne kvalitet realno.
JedanDevetDvaDva
Bihorca vratiti u Pazar a Zvonića na klupu. Štoper prijeko potreban mada zna to i Feđa ta nije ćorav.
Rodjeni1985
Protiv Zrinskog Zvona je bio pravi, jel sad do psihe ili umora pa ne moze da poveze dvi tri utakmice za redom, uglavnom katastrofa je cijela odbrana ne samo on, treba novi Manev djaba sve
RamboIzzMostara
Ne zna se ko je sporiji. Drveni Zvonić ili Bihorac koji je jučer naučio hodati...
Zaccheroni
Posteno i od jednog i drugog trenera. Bod ko bon za fasunak :)
RamboIzzMostara
ŠTA SRAMNA IGRA, PA ODBRANA JE KATASTROFA, ZVONIĆ NEMA POJMA IGRATI - ČOVJEK JE DRVEN TOTALNO. TREBAT ĆEMO DOVESTI NOVOG STOPERA, AKO ŽELIMO IGRATI EVROPU. OVO JE TREĆE KOLO, A PRIMILI SMO VEĆ PET PODODAKA.
JointUnion87
Jbg., lik samokritičan, realan. Poštovanje. Kao što ranije rekoh, bod sa Pecare velik k'o kuća.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.