U Torinu niko ne vjeruje šta se dešava: Ovakve scene ne viđaju se dva puta
Nema sreće torinski velikan i kada naprave sve kako treba na putu do mreže ispriječi se okvir gola

Nevjerovatno

U Torinu niko ne vjeruje šta se dešava: Ovakve scene ne viđaju se dva puta

M. Šljivak

Federico Chiesa imao je priliku da dovede Juventus u vodstvo protiv Nantesa, ali je u 62. minuti susreta pogodio prečku i stativu u jednom šutu, te je ostao u nevjerici zbog onog što se desilo.

Federico Chiesa u nevjerici je gledao kako lopta ne ulazi u mrežu nakon sjajne prilike koju je imao u 62. minuti susreta.

Sjajni ofanzivac Stare dame našao se u kaznenom prostoru. Snažno je šutirao, lopta je pogodila prečku, odbila se na liniju, a zatim je pogodila stativu.

Srećom po Nantes drugi odbitak je bio pravo u ruke njihovog golmana. Ispostavilo se da nije prošla gol-liniju i Chiesa te navijači Stare dame su ostali u nevjerici gledali šta se dešaa.

Ne viđa se često ovakva situacija. Nije Juventus imao sreće i na kraju samo mogu da se hvataju za glavu jer ih gol neće pri rezultatu 1:1.

Oglasi

OVDJE pogledajte ovu zaista nevjerovatnu situaciju koja se desila pred golom Kanarinaca iz Nantesa.

Četiri minute kasnije torinski tim ponovo pogađa okvir gola. Raspoloženi Angel Di Maria je gađao direktno iz kornera, savladao je golmana Lafonta, no pogodio je prečku.

Nevjeroatno je zaista kako Juventus promašuje šanse u ovom susretu. Nantes je svoju jedinu šansu iskoristio i došao je do izjednačenja.

Juventus je u ovom meču poveo nakon 13 minuta igre. Dušan Vlahović je zabio na asistenciju Chiese.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Izjednačenje je stiglo u 60. minuti. Blais je iskoristio veliku grešku odbrane Bianconera i potpuno izgubljenog Bremera za 1:1.

Ono što je izvjesno je da nas čeka veoma neizvjestan meč u uzvratu za sedam dana u Nantesu i vidjet ćemo hoće li se desiti iznenađenje u nokaut fazi Evropske lige.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi