Poznato šta se desilo s loptom koju je Valverde sinoć poslao na balkon navijača Rayo Vallecana

Htio zabiti gol, pa skoro čovjeku razbio prozor

Poznato šta se desilo s loptom koju je Valverde sinoć poslao na balkon navijača Rayo Vallecana

Endin Čaušević

Real Madrid je sinoć doživio neočekivan poraz na gostovanju protiv gradskog rivala Rayo Vallecana (3:2) i ostao je bez prvog mjesta u La Ligi, a utakmicu je obilježio nevjerovatan potez Federica Valverdea koji je u finišu meča loptom skoro razbio prozor na obližnjoj zgradi.

Naime, navijači na tribinama uspjeli su da zabilježe nevjerovatan trenutak sa sinoćnje utakmice koji je mnoge nasmijao, a to je bio pokušaj Valverdea da postigne pogodak i ni slutio nije gdje će lopta na kraju da završi.

Valverde je sa vrha kaznenog prostora silovito šutirao, ali lopta je otišla daleko iznad gola i čak je prešla i visoki zid, te je na kraju završila na balkonu susjedne zgrade.

Na balkonu su se nalazili navijači Rayo Vallecana koji su sa svog balkona pratili okršaj protiv Real Madrida i sigurno ni u najluđim snovima nisu očekivali šta će se na kraju desiti.

Čak su i na tribinama oduševljeno dočekali taj promašaj Valverdea i nasmijali su se kada su vidjeli da je skoro razbio prozor obližnje zgrade. Sigurno ni da se vlasnik ne bi žalio da je razbio njegov prozor jer je sve to prihvatljivije nego da je zabio gol njegovom voljenom klubu.

Vlasnik tog stana je sa prijateljima pratio utakmicu i mali gradski derbi, a sada je dobio i suvenir zbog kojeg će zauvijek pamtiti meč protiv Real Madrida.

Oglasi

Naime, iz Rayo Vallecana su odlučili da ovaj navijač ne mora vraćati loptu koju je na njegov balkon poslao Valverde i poručiili su mu nakon utakmice da je slobodno zadrži kao suvenir.

Marca piše da je ovaj navijač Rayo Vallecana htio da vrati loptu kada je utakmica završena i baci je ponovo na stadion, ali su iz osoblja ovog kluba poručili da to ne mora da radi i da je slobodno može zadržati za sebe.

Sigurno je da će to biti sjajan suvenir koji će moći koristiti da se hvali pred prijateljima i priča sjajnu priču kako mu je veznjak Real Madrida skoro razbio prozor na balkonu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, Rayo je slavio sinoć golovima Comesane, Garcije i Treja, dok su strijelci za kraljevski klub bili Luka Modrić i Eder Militao.

Rayo je ovom pobjedom došao na osmo mjesto na tabeli i ima 21 bod, dok je Real Madrid nakon 13 odigranih kola na drugom mjestu sa 32 boda i ima dva boda manje u odnosu na lidera Barcelonu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi