Feđa Dudić zadovoljan: "Koga god stavimo, dobro ide i to je najbitnije"

Mostarci na pripremama u Antaliji

Feđa Dudić zadovoljan: "Koga god stavimo, dobro ide i to je najbitnije"

Edmir Škorić

FK Velež je sjajno otvorio pripreme u Antaliji i u prva dva meča ostvario je dvije pobjede.

U drugoj utakmici Velež je pobijedio ukrajinsku ekipu Veres Rivne sa 3:2. Haskić je pogodio za 1:0, zatim je Vehabović povisio na 2:0, da bi se Ukrajinci uspjeli vratiti, a u 63. minuti Zajmović pogađa za pobjedu.

Trener Feđa Dudić zadovoljan je kako njegov tim igra i smatra da je i jučer bilo sve dobro izuzev desetak minuta u nastavku kada je ukrajinski tim uspio da se vrati.

"Izuzev desetak minuta drugog poluvremena, zbog svega ostalog mogu biti presretan, pogotovo prvo poluvrijeme iako smo igrali uz vjetar. Dosta trke, dosta presinga, dosta dobrog posjeda protiv ekipe koja je u prvom poluvremenu igrala u najjačem sastavu. Desetak minuta drugog poluvremena mala dekoncnetracija. Prije penala na liniji nam se izvuče sam igrač, pa onda Slaviša napravi nepotreban jedanaesterac. Sve u svemu, dobro je, igrači koji su ušli dali su doprinos, dali smo još jedan gol, a mogli smo još neki", rekao je Dudić za Velež TV, dodavši:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Bitno je da imamo 16-17 igrača na raspolaganju i vidi se, koga god stavimo, dobro to ide i to je najbitnije. Drago nam je što pobjeđujemo. Imamo još jednu utakmicu prije povratka kući".

Kao i u ostalim premijerligašima, u mostarskom je bilo promjena u igračkom kadru tokom zime, ali čini se da su Rođeni spremni za nastavak sezone.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1582456981
Covjek zna svoj posao..
6 1
Zalik
Braco Feđa Ekipa daje 200%
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi