50

Komentari (50)

Edin
Jako cudno sudjenje. Od pocetka utakmice sudija je imao cudan kriterij. Ali i pored svega Velez je bio uzasno los. Nemogu da sastave 3 dosavanja. Golman ne moze da ispuca loptu preko pola igeralista. 2 ili 3 puta je sam golman napravio sansu Borcu.
tip
Fedja razocarao banjalucane?!!!!! Pa kako te nije stid ovo pisati??? Da negdje u nekoj europskoj ligi sudija ovako sudi, samo bi jednu utakmicu, mozda, odsudio do kraja. To bi mu bila zadnja. Kakav si ti novinar ako nisi u stanju napisati clanak o 10 izmisljenih prekrsaja za Borac, golu iz ofsajda i nesudjenom penalu za Velez? Jel te sramota napisati "Fedja razocarao..."? Imas li obraza mrvu?
seibeg
Dudiću svaka čast, isto i igračima Veleža. Treba ovu nepravdu podnijeti, istrpiti... Sudija je radio po naređenju Borac mora dobiti, tako da je bilo nemoguće izvući i bod. Svi smo vidjeli na areni sport bh da je pobjednik unaprijed određen. Sram Vas bilo ( mislim na fudbalere i stručni štab Borca, sudije, delegata, savez, sve postojeće komisije...ako se ovaj današnji cirkus završi bez dugogodišnje suspenzije sudijske kriminalne organizacije na čelu sa Mirzom Kazagićem).
Gr0hot
bas bas ih razocaro?
Tako.maki
Cestitke Dudicu za dobru igru, Sretno Velezu
1601834469
Hahahahhahaha jedan sut prema golu za 90 min… bas su bili extra
Tako.maki
Samo cestitam na dobroj igri najboljem treneru nase lige uz Sergeja J. I velezu najboljoj ekipi u drzavi uz Zrinjski Necu valjda studiji cestitati
FighterIXI
On mene može razočarati samo kad pobijedi Borac. Ali to se rijetko dešava. Skroz nebitan trener tima sa dna tabele.
vence
Drugi gol iz ofsajda..metarskog,..da ne pricamo o penalu i milion faulova za svaki dodir..manje u kosarci sviraju.. Je li te stid Fighteru...ako nista nicka koji imas
FighterIXI
Iskreno, kad me pitaš, jeste me stid što sudija iz Cazina nije svirao penal z Velež. Sramota me terena i uslova u kojim se igrala utakmica. Sramota me i navijača koji sopstvenu zastavu okreću i propagiraju rat. Ali, brate, boli me briga za Dudlića i šta on misli i što se nije obratio na presu. Nebitan lik.
visokohz
Biće oni drugoligaši opet aBd
Manager
Pa istaknuo je kako je Banja Luka jedan do ljepših gradova Bosne i Hercegovine i pohvalio ih je za čišćenje snijega sa terena, ne znam šta je još trebao ? Možda još da pohvali još kako je Picina Sudijski Komitet (PSK) kartonirao Velež kolo prije da dođe u Banja Luku bez 4 prvotimca i da pohvali današnje suđenje Kazlagića (kartoni za dva odbarambena već u 25 minuti, gdje je upitan bio uopšte prekršaj a ne žuti karton, ne suđenje očitih prekšaja u korist Veleža te suđenje nepostojećih prekršaja u korist Borca ? To je zaboravio pohvaliti Dudić, pa su se ovi s razlogom razočarali.
Lafac
Što nisi ovako pričao prošlo kolo kada te je Petrović pogurao protiv Želje? Javljate se samo kad dobijete po ušima,javi se kad i tebe sudija gura pa ćemo svi ostali reci da se brineš za bolje sutra fudbal,nemoj dvostrukih aršina
vence
Sta je boča pogurao? Kako nije.. Sa cetiri susoendovana za Borac.. Nemoj majket da, ih vise gura :D
1601834469
rodjak
sta je labo pogurao,nije nam cisat penal dosudio i izbacio 4 igraca iz igre za sljedece kolo,istina i Cosicu je mogao dati crveni ali do tada bi sve bilo rijeseno da je sudio po pravilima igre,vjerovatno je ovo kompezija za nedosudjeni penal
Unikat
Mirza Kazlagic je Vicina marioneta. Covjek za kojeg se javno zna da je namjestao utakmice po 1. FBiH, bude nagrađen titulom premijerligaskog sudije. Dok je Vice i slicnih Vici napretka nema u BH fudbalu.
1601834469
Glup ti je komentar
tip
Vi, kao sportski medij, 0% doprinosite umanjenju i iskorjenjivanju iz sporta anomalija poput Mirze Kazlagica. Svaka vam cast za to. Nek vas bude sramota. Udostojite se napisati barem 3 sporna trenutka na ovoj utakmici. Jadnici.
tip
Nije rekao "veoma je lijep grad" nego je rekao "jedan od ljepsih gradova u BOSNI I HERCEGOVINI". A to nije isto. Nije ni slicno. Igracima Borca je trebala pasti usna na zub da dobiju prekrsaj od korumpiranog kriminalca Mirze Kazlagica...i da morali su i snijeg ocisitit kako bi se utakmica igrala.
Dzondzy
Himna Veleža by Dubioza, i fedjina ideologija, ,,igrali smo dobro ali pokrao nas sudija,,
Mostarac94
Proce i Vicino vrijeme pa cemo gledaj aj borac u 1 ligi RS opet
1601834469
Samo sanjaj… vas ne vole ni u vasem gradu… nedaju vam u gradu da igrate pa ste se iselili u Vrapcice…
starmac
EKSKLUZIVNA VIJEST je :Da će BORAC u ovoj ligi dok je Mtel sponzor biti 2 puta prvak i u 4 godine dok su sponzor lige igrati sve 4 sezone u EVROPI.Upamtite to svi u BiH.
Mackintosh
Dudic Fedja ogranicen ko medja salalalalalalala
ratip irats
Sta cete Vi kao sportski portal uraditi!? Vi samo pisete o posljedicama, a nikao o uzroku svega ovog.
Manager
A spomenuti "Banjalučani" štimaju evo drugo prvenstvo zaredom od kako je Pico Dodikov zasjeo u NSBiH, šta ćemo s tim "novinar" ? Šutimo a ? I vas je kupio, jasno nam je. Haj mrš sad !
Manager
pomenuti* "Banjalučani"
posto_patlidzan
Naravno...Ili piši fino ili nema ekskluzive, putovanja sa reprezentacijom, a možda ni presica. Ovaj portal je odraz stanja u društvu... Sirotinja koja se prodaje za košpice.
starmac
Koji je K____c vama sa portala.Šta je čovjek rekao da nije istina.Zašto nenapišete jednom kako treba i kako vidite sportskim očima i stavite veliki naslov da je neko pokraden u BANJA LUCI.Evo nemora to biti VELEŽ.Ja nisam simpatizer ZRINJSKOG ali sam rekao lani da je ZRINJSKI pokraden u BANJA LUCI kad je Jakirović rekao da ništa nije vidio.,Vi novinari ste veće zlo od VICE i SAVEZA.
NorthSide
Došao im pico u garažu nemoj tako
Manager
i donjeo kafe i šećera haman
zgembo.popuslic
Niko ne spori da je bilo gresaka na stetu Veleza al vama je uvijek prvo kriv sudija pa tek onda igraci, taktika trenera i ostale stvari. I navijaci Sarajeva su juce mogli kukat za crveni jer je bio diskutabilan (mogao ga je dati a i nije morao) al su im na prvom mjestu krivi igraci i trener za losu utakmicu pa tek onda ostale stvari. Ispade da je Velez toliko dobro odigro al et jbg nisu mogli zbog sudija pobjedit
starmac
zgembo.popuslic@,Niko nije reko da je Velež bio bolji i da bi dobio.Ali nevidim razlog zašto nebi bio remi ali nemože biti u startu se vidi da šilji sve za Borac da što prije dođu do gola i povedu.
user1644415954
To im je naredba od vice i saveza.
celikze
Badava je to pricati.Kada je BiH igrala prvi baraz protiv Portugala u revansu sta je bilo.Onaj spagetar nije nesto nas ostetio kada sagledas sve ali uvijek ono ali lik je od prve minute svakih 20sec nesto svirao i tako 90min.Tako i ovo danas eto nije bio Velez dobar OK ali kako da bude bolji kad mu zivce vadis od prve minute.Sjeckas svaki faul50:50 sudis za genocidase te ovo ono i sta mozes polazati nista.Ovo je svakako neregularno kada vidis teren.
1601834469
A ko je to pokraden danas u Banjaluci? Ubio ih Borac kao mraz papriku… realan rezultat bi bio 5:1 … samo vi gundjajte…. Ljudi igraju ko lavovi
1601834469
Bravo za komentar… prvo poluvrijeme bez suta prema golu Borca… slaba ekipa Veleza… odavno slabiji protivnik nije gostovao u Banjaluci
1601834469
Ne blamiraj se komentarom… utakmicu je prenosio tv… svi koji su htjeli su vidjeli… prvo poluvrijeme realno je trebalo biti 4:0 za Borac
1601834469
Ne moze biti remi kad za 90 min imas jedan udarac u okvir gola a protivnik 17…
zgembo.popuslic
@starmac napiso sam da je Velez ostecen al nisam vidio nijedan komentar od vas da je i Velez lose odigro uz lose sudjenje. Malo samokritike ne bi skodilo ne samo vama nego svima nama koji navijamo za svoje klubove.
starmac
zgembo.popuslic@Velež jeste odigrao loše ali razlog toga je taj da je od prve do zadnje minute utakmice sve išlo u korist Borca i kako onda odigrati nešto bolje i još na onakvom terenu gdje ti sudija u 1pol. odsudi 5 slobodni udaraca na 20m od gola.Pa u cjeloj utakmici da smo igrali sa REALOM nebi odsudio 5 prekšaja za REAL a da negovorim za kartone.Ofsajd kod gola nije bio?Jeli?Jeli bio penal?Pametnom dosta.
Roodjeniiiiii
Jes dvaes' nula trebalo bit. Hajde ne serite svi, svi sve znate a nikad krocili na teren niste. Igrao sam fudbal dugo godina i kao igrac iz prve ruke mogu reci kako je kad ti sjeku igru, daju kartone na prvu zbog prigovora... Pricali su danas i igraci borca pa ne vidjeh da je ijedan dobio zuti karton. Ono cvijanovicu sudija dao karton jer ga je navikao opominjati u velezovom dresu...
Mehinaldo
Ma sta ce ovo je biedan portal i njima vico diktira pa treba napisati kakvu smo kradju gledali evo dva kola za redom Borcu se stima sve ruzno za gledati Prvi zuti za cosica znaci smijeno igraci se vise smiju kako to rade lopta je bila izmedju dva igraca cosic klizne izbije loptu u aut igrac borca krene da izvede aut prirodno se vidi da je sve cisto on svira faul i daje zuti znaci u prvih 20 min svirao je borcu 15 faula oko sesnesterca Druga stvar i po onakvom terenu velez je igarao da se lopta iznese ali nema faula na radovcu tri faula ofirna u 10 min ali ih ne svira zato sto u opasnoj zoni velez gubi loptu i on to pusti kao nije faul sve je dirigovano Pa covjeku se na faci vidi da je odvratan i lopov ali tako nam i treba ekipe cute oni ih deru
1601834469
Hahahahahahh a proslo kolo je sve bilo ok u Vrapcicima??? Nisam cuo da ste se zalili na sudjenje protiv Zelje?
Mackintosh
Mali debeli isfrustrirani sindro, bure neuravnotezeno
NorthSide
Kako sam sebe opisa detaljno ovo još nisam vidio svaka čast majstore
posto_patlidzan
Ovaj tenkre ima nekoliko nickova i sam sebe lajkuje. A vjerovatno sjedi ili u savezu ili u uredništvu ovog podaničkog portala. Samo do kada? :-)
1601834469
Lozi se Dudic da je neki trener…
Roodjeniiiiii
Halo mekintos tebi je neki cip u glavi pregorio, ili si obicni ***** sto nesto programira, neki program za kasu, pa si vjecito frustriran. Nece te piiicokeee sta li!?!;?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.