Dudić najavio sutrašnji meč: Kvalitetni su, ali nisu vanzemaljci

Radovac još uvijek upitan

Dudić najavio sutrašnji meč: Kvalitetni su, ali nisu vanzemaljci

S. Mlaćo

Nogometaše Veleža sutra čeka novi evropski ispit.

Rođeni će na Grbavici u okviru drugog pretkola Konferencijske lige ugostiti grčki AEK.

Susret se igra od 20:30 sati, a danas je u Plavom salonu stadiona Grbavica održana press konferencija kluba iz Mostara.

Novinarima se obratio Feđa Dudić.

“Davno sam rekao da je sutra utakmica za nas ustvari nagrada za sve što smo napravili. Ako je tako shvatimo, možemo biti pravi. Radi se o kvalitetnom rivalu, nema potrebe da iznosimo hvalospjeve, svi znate ko su oni. Mantalos i Garcia su dva igrača koja odskaču u toj ekipi, iako tu ima još dobrih igrača. Igrači smo sada pokazali kako AEK igra, igramo sa dobrom ekipom, ali nisu vanzemaljci“, kazao je Dudić na početku press konferencije.

Situacija sa Radovcem?

Oglasi

“Tu je sa nama, probat će odraditi trening. Da se danas igra utakmica, sigurno ne bi igrao. On ima veliku želju da igra, pa vidjet ćemo“.

Očekuje se vatrena atmosfera.

“Očekujem još bolji ambijent. Navijači nam to uvijek prirede, sada je prilika više da budemo na najvećem nivou, u što ne sumnjam“.

Šta bi vas zadovoljilo u sutrašnjoj utakmici?

“Biću zadovoljan da pružimo sto posto. Ne znam za šta će to biti dovoljno. Ako mi damo sto posto, onda imamo šanse da bar nastavimo niz utakmica bez poraza. Moj jedini zahtjev igračima je da budemo na sto posto nivou. Vidjet ćemo za šta će to biti dovoljno“.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Govorio je i o rivalu.

“AEK nas respektuje, gledali su naše utakmice, bili su i protiv Colerainea i Posušja. Ne dolaze na izlet, odigrat će kvalitetnu utakmicu i zahtjevnu. Oni će imati dva - tri plana, zavisi šta će vidjeti i od nas“, dodao je Dudić.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1022
Usa seljacino
2 22
starmac
Tako je Duda,nisu vanzemaljci.Samo hrabro i borbeno.HRABRE SREĆA PRATI
19 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi