Iz FK Velež potvrdili ostanak Feđe Dudića

Sjajni stručnjak ima povjerenje Uprave kluba, ali i navijača

Iz FK Velež potvrdili ostanak Feđe Dudića · Zvanično

S. Mlaćo
Feđa Dudić ostaje na klupi Veleža, kao što je SportSport.ba prvi i objavio.

Dudić je poslije poraza od Radnika jučer podnio ostavku, no Uprava kluba to nije željela da prihvati.

Vjeruju da Dudić može nastaviti uspješno voditi tim, te da će tim izaći iz krize. Velika je to bila i želja navijača koji smatraju Dudića jednim od glavnih junaka prelijepe priče koja je pratila Rođene u proteklom periodu.

“Nakon jučerašnje utakmice 15. kola m:tel Premijer lige BiH između FK Velež i FK Radnik, šef stručnog štaba Feđa Dudić podnio je ostavku.

Danas je zasjedao Upravni odbor FK Velež, na kojem je donesena odluka da se NE PRIHVATA ostavka Dudića, čovjeka koji je donio veliki doprinos u proteklom periodu, te koji je jedan od najzaslužnijih što su Rođeni nakon 33 godine izborili plasman u jedno od evropskih takmičenja.

Upravni odbor će u narednom periodu raditi na pronalaženju adekvatnih rješenja kako bi se Klub što prije izvukao iz rezultatske krize, za koju smo mišljenja kako je ovo samo prolazna kriza, te da ova ekipa ima kvalitetu da se iz iste izvuče u narednom periodu“, stoji u objavi FK Velež.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

[facebook]https://www.facebook.com/velez.fk/photos/a.1563284357272088/3070439356556573/[/facebook]

Rođeni u narednom kolu gostuju Slobodi, a taj meč se vjerovatno biti odigran tek za sedam dana, tačnije u ponedjeljak.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

fukaraslana
Hahahahaha pa dudic i jest za 1 fed lige trener tamo vas i vodi nazad u 1 fed ligu
2 11
starmac
Odma zaćerajte KAČAVENDU.Svak može pogriješiti u dovođenju igrača ali on više nesmije braniti.A za ostale ako se sazna da se protive DUDIĆU odma imenovat i nogirati.
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti