26

Komentari (26)

Husrefbeg22
Godinama u Sarajevu pola tim apovrijedeno? Kupuju havarisane igrace koji odigraju pet minuta a potom se rehabilitiraju sest mjeseci. Skauting tim Sarajeva ne postoji. Da su doveli ona dva igraca iz Rudara (Prijedor) sto ih pokupi Zeljeznicar bilo bi sve drugacije u bodovnom saldu.
SarajFK
@PRESEDAN Ma brate ja sam od prvoga dana govorio za mirvica da je prevara. Covjek se samo hvali i svaka recenica mu je ista: JA SAM SPASIO ili JA SAM ULOZIO, sto je cista laz. On je obicna starleta zeljna paznje i tanova nova kurava. A za volovsku glavu duduka i za hadzica ga je trebalo objestiti na sred carsije.
Ecosport
Hahahahahaha ovom Dudliću i njegovim floskulama se samo možeš smijati. Koji jadnik.
Undertaker
****aru karma je kučka vratice ti se sve 10x vise zato sto si u derbiju natjerao momka da igra sa slomljenim stopalom... Nikad nigdje vise rezultat neces napraviti ti si lazni trener, steta sto klub kao Sarajevo angazuje ****o za trenera i sada pati zbog istog tog ****eta!
antikomunist
GANIBEGOVIĆU, DJUBRE PRODATO! Koliko te savez plaća da ovako pišep?! KOGABRANIŠ GANIBEGOVIĆU! ČITAVA REDAKCIJA VAM JE FUJ! Ja ne navijam za Sarajevo ali ono je bio čisti faul! Onako je i Velež primio gol od Zrinjskog nakon faula a vi ništa. SRAM VAS BILO!
mido1921
Dudiću cigane, nisi ti kriv ni tvoji igrači. Kriv je sudija. Da se igralo još 10 sekundi ti bi pobjedio. Imaš li i malo obraza!?
bazaorao
Podrška za Dudića.
Hadzija123
E sad ce posusje da kidise protiv Sarajeva kao sto kidise i protiv Zelje protiv Tuzle ali nek se posusje naguzi zrinjskom,borcu.....
Fixa
Slab ti hodza duda
vuckobih
Bas sam razocaran
FahroKonjHodzic
hos duhana dudicu pripali jednu jaro
PRESEDAN
Papak,povedi tog pljuvača Kodru u Gošk pa tamo orgijajte,mi smo Sarajevo,seljačino.
SarajFK
@pjanke.sa ne trebaju tebi igraci da ti popune rupe. Tvoju rupu u supljoj glavici niko ne moze popuniti. A svi su shvatili ko ti puni tu drugu rupicu. Nastavi ga braniti i pokazivati zasto nemamo drzavu. Glupi bosnjo!!!
pjanke.sa
Otkud tebi da sam ja bosnjo? A ti ocito jesi. I to pravi onaj sljegli odnekle.
zak84
Pa krkane ti si kriv za sve..... Unistio si duh ekipe.... Rasturio sve... Seljacino jedna
SarajFK
@pjanke.sa Ozbiljno te pitam: Da li si gledao ovo ocigledno namjestanje i da li i dalje podrzavas ovog volusinu i hadzica??? Pitanje vazi i za ostale placenike koji ih pokusavaju braniti na svim stranicama i drustvenim mrezama!
pjanke.sa
Majmune. Konjino. Ozbiljno ti odgovaram. Kakvo namjestanje vakjda ste ti i tvoji Zeljovci naucili namjesgati od Amawa?? Veceras odigrali katastrofa i to je to. Uz ekipu smo i kada gubi i kada vodi. Svi smo se slozili da ce biti tesko dok se napravi ekipa, i to je to sada. Tesko nam je svima. To sto si ti debil to nista ne mijenja. Fedja ce ostati i Hadzic do kraja ove godine. Mi smo toliko jaki da mozemo finansijski to podnijeti. Ocekujemo jos par igraca na zimu da dodju da nam popune rupe. A ti i tebi slicni se nosite u ku rac lijepi. Nista ne postizes ovim svojim debilnim komentarima.
PRESEDAN
I ti popušio foru o stabilnosti,pa bolan onu polusezonu Nam 6 mjeseci nije uplatio mi se umalo ugasismo,toliko su sposobni,vjerovatno bi bio ključ u bravu.Sad moramo trpiti njihove igranke sa klubom,kako posiješ tako ćeš požnjati.
zgembo.popuslic
@pjanke.sa vala ovaj @SarajFK pretjeruje sa komentarima al ima stvari u kojima je upravu. Ni jedan nas klub nema stabilnost pa opet ima rezultate u skladu sa mogucnostima. Kod nasih klubova ta rijec jednostavno ne postoji jer svi prodaju i kupuju igrace svakih pola godine i promijene pola tima. Zato ta prica o stabilnosti i uigravanju ne pije vode. A sto se tice FK Sarajeva njihove mogucnosti i rezultati nikako nisu u skladu. E sad do koga je to je pitanje. Nisam ni za smjenu trenera svakih pola godine al nesto se mora mjenjat. Kad dodju preko zime ta dvojica trojica koje spominjes hoce li opet bit prica da treba vremena da se uigraju. Pa na ljeto opet kad neki igraci odu a drugi dodju, opet ista prica. To je jednostavno tako u nasoj ligi i treneri i klubovi se moraju prilagodit tome kako znaju i umiju
Dudlaj ga duda!!!
SarajFK
Uvijek su drugi krivi a on je inace najbolji trener na svijetu. ZASTO SUTE HORDE ZLA? Za koliko su se prodali???
SarajFK
Dragi moji pitari zar jos niste shvatili da smo prevareni i da nam je klub otet od strane kladionicarske mafije na celu sa utrpanim kerojedom Tinom?! Mirvic je obicna starleta zeljna slikanja i paznje. A o ovom volusini duduku i o hadzicu je suvisno trositi rijeci! PROBUDITE SE!!!!
veliki73
pjanke.sa
Nemij tako pa kako bi trebali da zovemo tvog ovaj onaj vako nako. Samo sto ne govori allaha mi jos nije poceo. Samo se ti sladi, ode ti Zeljkan jos malo pod kljuc.
user1571956549
Procepice hahahahaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.