Dudić se zapitao ko im je kriv što promašuju, pa krivicu za primljen gol prebacio na sudije

Press konferencija

Dudić se zapitao ko im je kriv što promašuju, pa krivicu za primljen gol prebacio na sudije

E. Ganibegović

Sarajevo je u 14. kolu Premijer lige BiH danas poraženo od Sloge 1:0.

Gol odluke postigao je Basrak na asistenciju Kulenovića u 74. minuti utakmice i to odmah nakon što je ušao u igru.

Tako Sarajevo već dva i po mjeseca nije uspjelo da uveže dvije pobjede nakon što su u prethodnom kolu s minimalnih 1:0 slavili protiv Borca.

Na press konferenciji nakon večerašnje utakmice medijima se obratio Feđa Dudić, te kazao:

"Utakmica je bila takva, ko postigne pogodak, pogotovo u prvom poluvremenu, dobit će utakmicu. Ko nam je kriv što mi na prazan gol ne zabijemo. Riješiš utakmicu, ode u drugom smjeru i pobijediš. Mi nismo, protivnik jeste."

"Moram reći, prije gola očigledan faul na Suljiću na strani. Ne samo da je faul, nego treba se i karton dati i onda imaš prekid, napravili bi izmjenu jer smo primili gol kada smo imali igrača manje, jer nam je povrijeđen bio Mustafić. Nismo dobili prekid, nismo mogli napraviti izmjenu, iz te sljedeće akcije primamo gol i još jednom, nemam šta reći, čestitam protivniku na pobjedi i to je to."

"Jednostavno ovo moraš zabiti. Ideš u prvom sam na golmana, u drugom idemo sami na gol, prošli smo i golmana. Iz te dvije situacije moraš dati gol. Kad ne zabiješ to onda normalno da ćeš biti kažnjen."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Igrao je Ikić i protiv Borca. Musa nije spreman, Avdija je povrijeđen, ja da imam nekog drugog ne bih ga stavljao", rekao je za kraj o poziciji desnog beka na kojoj je Sarajevo desetkovano nakon povreda Muse i Vršajevića. 

Sarajevo je trenutno šesto s 19 bodova, a u narednom kolu gostuje Posušju. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SarajFK
@pjanke.sa Ozbiljno te pitam: Da li si gledao ovo ocigledno namjestanje i da li i dalje podrzavas ovog volusinu i hadzica??? Pitanje vazi i za ostale placenike koji ih pokusavaju braniti na svim stranicama i drustvenim mrezama!
6 7
zak84
Pa krkane ti si kriv za sve..... Unistio si duh ekipe.... Rasturio sve... Seljacino jedna
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti