24

Komentari (24)

SA1921BA
Trofejni trener? Kxakxakxakxa....
pjanke.sa
@SA1921BA pa ima trofej kupa za razliku od tvog seljacine sa klupe manjeg sarajevskog kluba.
Husrefbeg22
nemoj ici na pobjedu! Cim kaze idemo na pobjedu mi izgubimo. Moj savjet Dudicu je da Sarajevo ide u Mostar da ne izgubi. Ne izgubiti, to je najvaznije. A u napada ako sta bude dobro je. Igrati bunker kao Sloboda,
King_Kenny
@Husrefbeg22 ...jel se salis?...mi se borimo za titulu,znaci ide se po pobjedu...ne igramo protiv nekog svjetskog kluba jbt...
pjanke.sa
Fakat ba @Husrefbeg22 jesi li normalan bolan? Pa ni idemo Bayernu, malo ste svi podcijenili sta moze Sarajevo. A kad pobijedimo vi onda pocnete da hvalite sve i svakoga. Naravno da idemo na pobjedu u svakoj utakmici! Mi smo Sarajevo!
Taceoni
Ubit ce vas Zrinjo
Ljacmu1
Bez obrambenih igrača Sarajevo ne može do rezultata protiv Zrinjskog. Očajno brane prekide a Zrinja je baš jak u tom segmentu.
pjanke.sa
Vidjecemo, neka pobijedi bolji. Nije bas da nemamo odbrane, ne bih se slozio sa time.
Amcho1
Nažalost moram se složiti da nemamo odbrane, tačnije nemamo štopere. Ne postoji ekipa na svijetu koja može igrati bez štopera. Sve uradiš naprijed super i onda primaš debilne golove, npr protiv zelje.
King_Kenny
...samo ne znam gdje ga ovo snimaju,izgleda kao da je u wc-u na solji...zar nema neka ljepsa prostorija za ovo?...
velez mo
Sretno Duda po pobjedu,nadam se da ce Pitari opet ponoviti pjesmu STARI,mocno je bilo pravo.
pjanke.sa
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo!!! Ako budemo imali pristup dobar, ja se ne sekiram za rezultat. Trka samo trka i visok ritam i nema problema.
veliki73
Najveca ubleha koja je došla na Koševo, svojim treninzima ( ubijanjem) igrace dovodi do neiznemoglosti, igraci se žale, dolazi do povreda koje ih kostalu neigranja po dva i više mjeseci.PS pored plate koju dobija kondicioni trener Feđa ga placa jos 1500 km.
pjanke.sa
Hahahaahaha suti glupane i poklopi se i prati svoj propali Zeljnjicmar
King_Kenny
@veliki73 ...jok eto treba da leze i cuclaju nargilu umjesto da treniraju...
velez mo
Cuj Ubleha,pa bola niste boljeg trenera mogli dobiti,najbolji trener u ligi,pustite ga da radi i vidicete rezultate
Ljacmu1
Savršeno si opisao Amara Osimu
TMilidza
Koliko vam igraci imaju olate treba da preskacu stadione
Hordas_00
aBd karat svinjski sutra
bk123
Naravno da kao navijač Sarajeva ti očekuješ pobjedu sasvim normalno i logično al pita se nešto i protivnik,samo ja poštujem sve klubove u BiH pa neću ružno o Sarajevu niti o jednom drugom klubu u BiH a uvijek ću očekivati pobjedu mog Zrinjskog....ako budete sutra bolji i pobijedite prvi ću vam čestitati al nadam se da neće biti prilike za to....j
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.