Fejsal Mulić hit na Twitteru zbog crvenog kartona i izraza lica kada je shvatio šta je uradio

Morao ranije pod tuš

Fejsal Mulić hit na Twitteru zbog crvenog kartona i izraza lica kada je shvatio šta je uradio

E. Čaušević

Dojučerašnji napadač Veleža, Fejsal Mulić, pruža odlične partije u dresu Seongnama u Južnoj Koreji.

Mulić je i jučer bio junak svok tima jer je zabio oba gola u pobjedi protiv Gwangjua čime je nastavio pružati sjajne partije za ovaj klub.

Međutim, ovaj robusni napadač postao je hit na društvenim mrežama jer je dobio drugi žuti, odnosno crveni karton nekoliko sekundi nakon što je postigao pogodak za 2:0.

Mulić je ranije imao žuti karton, a onda je zabio drugi gol i skinuo dres zbog čega ga je sudija isključio.

No, hit je postala njegova reakcija jer je odmah nakon skidanja dresa shvatio šta je napravio i bio je svjestan da će morati u svlačionicu. O tome je pisao i ugledni engleski portal COPA90.

"Ne možemo se zasiti izraza na licu Mulića kada je zabio gol skinuo dres i shvatio da već ima žuti karton", piše u opisu videa.

Top Komentari

ZeljeznicarSampion1921
E cuj "hit" a ono 400 lajkova
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi